Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, takım içi disiplinden taviz vermiyor. Geldiği günden beri takımını yeni sezona hazırlamaya çalışan Gürcü teknik adam, diğer taraftan takım içi dengeleri sağlama adına da çaba harcıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, teknik direktör Shota Arveladze futbolcularını uyardı. Bordo-mavili kulübün başarası için burada olduğunu anlatan genç teknik adam her futbolcusuna eşit mesafede olduğunu söyledi. Bordo-mavili formayı giyen her oyuncunun kendisi için değerli olduğunu belirten Gürcü teknik adam, isimler üzerinden değil performanslar üzerinden değerlendirme yaptığını ifade ederek, takım içinde huzursuz bir oyuncu istemediğini sözlerine ekledi. Shota Arveladze, bu oluşumun ahengini bozacak davranışlara asla taviz vermeyeceğini ve herkesin buna göre davranarak hareket etmesini istedi.

Herkesin insan olduğunu ve herkesin sorunları olabileceğini anlatan Shota, "Ben takımla birlikte olmaya başladığım andan itibaren sıkıntıları bir kenara bırakıp kendimi işime veriyorum. Sizlere nasıl yardımcı olmam gerektiği noktasında çalışıyorum. Çünkü burada bir emek var. Bu ekibin bir araya gelmesi çok kolay bir hadise değil. Bizden başarı bekleyen milyonlar var. Burada biz mutlu olacağız ki onları da mutlu edelim. Antrenmanlarda ve maçlarda herkesin mutlu olmasını istiyorum" dedi.

Takım olma yolunda önemli mesafe aldıklarını ve futbolcularına aktaran Gürcü teknik adam, "Hepiniz çok değerli oyuncularısınız. Ayrı ayrı meziyetleriniz var ama bu Trabzonspor'a yetmeyebilir. Bizim bir takım olmamız gerekiyor. Bunun içinde birlikte düşünen, çok konuşan bir ekip olmalıyız. Bizim takımımızda yedek oyuncu olmayacak. Teknik ve taktik olarak bazı maçlarda kenarda kalabilirsiniz ama oyuna girdiğiniz andan itibaren de sahada mücadele eden oyuncudan daha çok katkı sağlayacak bir oluşum içinde olacağız. Bunu sağlarsak hem kendi mutlu olan bir takım hemde camiasını mutlu eden bir ekip oluruz" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ MAÇI

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Beşiktaş'ı analiz ediyor. Beşiktaş'ı yenecek güçte ve kalitede bir ekip olduklarını vurgulayan Gürcü teknik adam, bu karşılaşma hakkında ise "Yeter ki kendi oyun anlayışımızı sahaya yansıtalım" şeklinde yorumda bulundu.

MEHMET EKİCİ BEŞİKTAŞ MAÇINDA YOK

Trabzonspor'da tedavisi süren Mehmet Ekici'nin Beşiktaş maçında oynamayacağı belirtildi. Milli futbolcunun tedavisinin devam ettiği ve takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.