Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, Galatasaray mağlubiyetinin ardından bozulan moralleri toparlamak için yoğun bir mesai harcıyor.

Spor Toto Süper Ligin 5. haftasında taraftarı önünde Galatasaray'a karşı oynadığı futbolun karşılığını alamayarak sahadan 1-0 mağlup ayrılan bordo-mavililerde teknik direktör Shota Arveladze, bozulan moralleri toparlamak için yoğun çaba harcıyor. Galatasaray maçı sonrası Osmanlıspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayan Karadeniz ekibi dünü izinli olarak geçirdi. Futbolcularından dinlenmelerini ve antrenmanlara rahat kafayla gelmelerini isteyen Gürcü teknik adam, bugün başlayan Osmanlıspor maçı hazırlıkları öncesinde oyuncularıyla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

SHOTA OYUNCULARINDAN MEMNUN

Galatasaray maçında oynanan oyundan genel olarak memnun olduğunu futbolcularına aktaran Shota Arvaladze, son vuruşlarda acele etmelerinden dolayı istedikleri skoru elde edemediklerini vurguladı. Artık Galatasaray maçının geride kaldığını ve önlerinde daha zorlu müsabakaların kendilerini beklediğini anlatan Gürcü teknik adam, yaşadıkları sorunları ve eksiklikleri daha çok çalışarak gidereceklerini belirtti.

Takım olma yolunda önemli aşama kaydettiklerini belirten Shota Arveladze, ligin daha başları olduğunu ve her takımın yaşadığı sıkıntıları kendilerininde yaşadığını ifade ederek saha içinde daha çok konuşan ve bir birine yardımcı olmayı alışkanlık haline getiren bir takım görmek istediğini belirtti. Ligde ilerleyen haftalarda takım olarak daha iyi sonuçlar alacaklarına inancının tam olduğunu vurgulayan genç teknik adam, Galatasaray karşısında sergiledikleri üst düzey futbolu sürdürmeleri halinde hak ettikleri puanları olacaklarına yürükten inandığını ifade etti.

OSMANLISPOR MAÇINDA DEĞİŞİKLİK SİNYALİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, 26 Eylül Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Osmanlıspor maçında kadroda rotasyona gitmeyi planladığı öğrenildi.

Galatasaray maçında yedek kulübesinde beklettiği Mehmet Ekici ve Yusuf Erdoğan'ı Osmanlıspor maçında ilk 11'de oynatmanın planlarını yapan Gürcü teknik adam, rakibin oyun sistemine göre oyuncu tercihlerini yapacak. N'Doye ve Cardozo arasında da değişiklik yapmayı planlayan Shota Arveladze, bu iki oyuncu hakkındaki kararını ise hafta içinde yapılacak olan çalışmalarda oyuncuların durumlarına bakarak karar vereceği belirtildi.