Havadis Spor'dan Coşkun Kutay'ın haberine göre, Doğan Türk Birliği, bonservisi Küçük Kaymaklı’da ancak satın alma opsiyonu ise Lefke’de olan Çağrı Kıral transferini dün gerçekleşti.

Gazetemizin önceki gün okuyucuları ile paylaştığı bu transfer için dün yapılan görüşmeler sonuç verdi.

Doğan Türk Birliği ile Lefke yöneticilerinin dünkü görüşmesi sonrasında sarı lacivertli ekip Çağrı’yı kadrosuna katmayı başardı. Çağrı’nın bugün veya yarın imza atması bekleniyor.

Doğan’da Serhan Önet sesleri

Merit Alsancak Yeşilova’nın radarına giren Çetinkaya’nın başarılı futbolcusu Serhan Önet ile Doğan Türk Birliği de dirsek temasına girdi.

Dün akşam Merit Alsancak Yeşilova’ya imza atması beklenen Çetinkaya oyuncusu Serhan Önet, bu kararından vazgeçerek Doğan Türk Birliği’ne gitmek istediğini Divan Başkanı Bülent Dizdarlı’ya bildirdi.

Bu transferde Serhan Önet’in, 2015-16 futbol sezonunda sarı-lacivertli formayı giymesi, ibrenin Doğan Türk Birliği lehine dönmesine neden oldu.

Eko’ya da talip

Doğan Türk Birliği bu arada Çetinkaya’nın etkili oyuncusu Barine Eko’ya da talip oldu. Bugün Bülent Dizdarlı ile bir araya gelecek olan Doğan Türk Birliği yöneticileri, Serhan Önet’in yanında Barine Eko’yu da renklerine bağlamak için büyük çaba sarf edecek.

Hasan Kanlı belirsizliği

Doğan’ın savunmasında oynayan başarılı futbolcu Hasan Kanlı ile yaptığı görüşme iyi geçmedi. Hasan’ın bir takım taleplerinin yerine getirilemediği ve bu yüzden takımdan ayrılmak istediği öğrenilirken Doğan ise Hasan’ı kadrosunda tutmak istiyor.

Öte yandan Merit Alsancak Yeşilova’nın kadrosuna katmak istediği Hasan Kanlı için M.A. Yeşilova’nın Doğan’a bir teklifte bulunacağı öğrenildi.

Yeşilova Ahmet Coşkun’la da flörtte

Merit Alsancak Yeşilova aynı zamanda, Doğan Türk Birliği’nin tecrübeli oyuncusu Ahmet Coşkun’u da kadrosunda görmek istiyor. Elde edilen bilgiye göre; Ahmet Coşkun, DTB Kulübü Başkanı Bayar piskobulu’yla yapacağı görüşmenin ardından kararını açıklayacak.