Eskişehirspor'un gün içinde teknik direktör Michael Skibbe ile yollarını ayırması beklenirken, kulübün yeni hocasının Okan Buruk olacağı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında 4 puan toplayarak ligin dibine demir atan Eskişehirspor'da alınan kötü sonuçların cezası teknik direktör Michael Skibbe'ye kesildi. Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'ın dün akşam saatlerinde Skibbe ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Yönetimin çoğunluğu ve taraftarlarda yaptıkları açıklamalarda Skibbe'yi istenmeyen adam ilan etti. Başkan Hoşcan'ın Cuma Namazı'nı yönetim kurulu üyeleri ile aynı camide kıldıktan sonra bir toplantı yapacağı ve öğlen sonunda Skibbe ile yolların ayrılacağını iddia edildi.

Sabah yapılan antrenmanda takımın başında olan Skibbe'nin büyük ölçüde öğleden sonra yapılacak antrenmanda olmayacağını tahmin ediliyor.

OKAN BURUK'UN FİYAT DÜŞÜRMESİ BEKLENİYOR

Diğer yandan başkan Hoşcan ve yönetim kurulu üyeleri teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Takımın başına yerli hoca getirmeyi planlayan yönetimin ilk hedefi Okan Buruk. Tecrübeli teknik adamla görüşen başkan Hoşcan'ın büyük ölçüde anlaşma sağladığı iddia edilirken, Buruk'tan fiyatta biraz indirim yapması istendi. İndirime gitmesi sonrasında kırmızı-siyahlı takımın yeni hocasının Okan Buruk olması bekleniyor.