Yunanistan Milli Takımı Teknik Direktörü Michael Skibbe, Yunanistan'da 2 haftadır görev yaptığını ve Türkiye ile bir kıyaslama yapmak için çok erken olduğunu söyledi.

Türkiye ile yaptığı hazırlık maçından golsüz berabere ayrılan Yunanistan Milli Takımı'nda teknik direktör Michael Skibbe, oyunculardan memnun olduğunu söyledi.

"TAKIMIMIN OYUNUNDAN MEMNUNUM"

Mücadelenin ardından basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Skibbe, "Türkiye ile Yunanistan arasında güzel bir maç oynandığını düşünüyorum. Her iki takım arasında çok güçlü mücadeleler oluyor. Bu akşam da öyle oldu. Takımımın oyunundan memnunum. Türkiye biraz daha fazla pozisyon buldu. Ama biz de bu akşam iyi savunma yaptık" dedi.

"İYİ PERFORMANS GÖSTEREREK BAŞARILI OLACAKLARINI DÜŞÜNÜYORUM"

Türkiye'nin 2016 Avrupa Şampiyonası'ndaki şansını değerlendiren başarılı teknik adam, "Türkiye son maçlarda çok iyi performans gösterdi. Savunmasını çok iyi kurduğunu görüyorum. Bu akşam bile bazı oyuncularından yoksun olmalarına rağmen çok iyi oynadığını düşünüyorum. İyi performans göstererek başarılı olacaklarını düşünüyorum" diye konuştu.

"YUNANİSTAN'DA 2 HAFTADIR GÖREV YAPIYORUM VE BİR KIYASLAMA YAPMAK İÇİN ÇOK ERKEN"

Basın mensuplarının Türk futbolu ile Yunan futbolunu kıyaslaması sorulması üzerine Skibbe, "Yunanistan'da 2 haftadır görev yapıyorum. Bir kıyaslama yapmak için çok erken. Ancak şu kadarını söyleyebilirim; her iki ülke futbolcuları da çok yetenekli" şeklinde cevap verdi.