Wesley Sneijder ’ın yerli teknik adamlarla uyumsuzluğu Mustafa Denizliile de devam etti, Hollandalı futbolcu, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'ndaki Lazio maçında deneyimli hocayı taraftarın önüne attı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Hollandalı futbolcu, ilk olarak Fatih Terim döneminde kulübeyle sorun yaşamış ve hocasını Başkan Ünal Aysal’a şikayet etmişti. 6 Nisan 2013’teki Mersin İdmanyurdu maçının devre arasında ikinci yarıya çıkmayacağını öğrenen Sneijder, soyunma odasından Başkan Ünal Aysal’ı arayarak, “Terim varsa ben yokum” demiş ve bu sözler Terim’in kulağına gitmişti. Bunun üzerine Terim ise, 3 gün sonra Real Madrid maçı olmasına rağmen antrenmanda oyuncusunu kenara çekerek, Başkandan torpilli olduğunu düşünen futbolcusunu azarlayıp “Seninle çalışmak istemiyorum. Bir daha gözüme gözükme” restini çekmişti.

Sneijder’in sorun yaşadığı diğer isim ise Hamza Hamzaoğlu oldu. Hollandalı futbolcu, Hamzaoğlu’nun eleştirildiği dönemlerde Galatasaray ’ın iyi çalışmadığına dair tespitlerde bulunurken, “Taktiğimiz, sistemimiz yok” diyerek süreci hızlandırmıştı.

Sneijder, önceki günkü Lazio maçında da 89. dakikada kenara alınmış ve tribünlerin Mustafa Denizli’yi ıslıklayıp kendisinin lehine bağırmasıyla yerinden kalkarak taraftara selam vermeyi ihmal etmedi.