Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Süper Kupa maçında Sneijder'in oyundan alınırken kendisine tepki göstermesine ilişkin, "Bunlar futbolun içinde olan normal şeyler" dedi.

TFF Süper Kupa finalinde Ankara Osmanlı Stadı'nda Bursaspor ile karşılaşan Galatasaray, sahadan Yasin Öztekin'in tek golüyle 1-0 galip ayrılarak kupaya uzanan taraf oldu. Dördüncü kez Süper Kupa'yı müzesine götüren sarı-kırmızılılar, karşılaşmanın ardından büyük sevinç yaşadı. Mücadele sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, "Geldiğimiz günden beri taraftarlarımıza mahcup olmadık. En çok ona mutlu oluyorum. Oyuncularımı kutluyorum. Kolay değil, kolay kazanmışız gibi hissediyoruz ama 3 kupayı kazanmak hiç kolay olmadı. Bugünkü maçta zor oldu. İyi oynamadığımız zamanlar da oluyor ama kazanmayı biliyoruz. İnşallah bundan sonra üstüne koyarak devamını getiririz" dedi.

"FUTBOLUN İÇİNDE OLAN ŞEYLER"

Hollandalı oyuncu Sneijder'in oyundan çıkarken kendisine tepki gösterdiğinin hatırlatılması üzerine Hamzaoğlu, "Bunlar futbolun içinde olan normal şeyler" dedi.

Hamzaoğlu, bir basın mensubunun "Şimdi sanırım sırada bir kupa daha var" ifadesine, "Kolay olmayacak, zor" yanıtını verdi.