Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasındaki derbide Galatasaray'ı konuk edecek olan Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'nden ayrılarak, maçın oynanacağı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda doğru yola çıktı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında sahasında bugün saat 19.00'da Galatasaray'ı konuk edecek. Mücadeleye kısa bir süre kala sarı-lacivertli takımı taşıyan otobüs, tesislerden ayrılarak mücadelenin oynanacağı Şükrü Saracoğlu Stadı'na doğru yola çıktı. Fenerbahçe'yi çok sayıda taraftar, meşale ve tezahüratlarla stada uğurladı.

Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray, kamp yaptıkları otelden stadyuma coşkulu tezahüratlar eşliğinde hareket etti.

Sarı-kırmızılı takım, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında bu akşam ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak. Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak olan müsabakayı Fırat Aydınus yönetecek. Mücadele öncesi son antrenmanını dün akşam saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştiren Galatasaray kafilesi, ardından başkan Dursun Özbek'in oteli olan Point Hotel'e geçerek kampa girmişti. Saat 17.00 sıralarında otelden hareket eden kafileyi yüzlerce sarı-kırmızılı taraftar uğurladı. Coşkulu tezahüratlar ve meşaleler eşliğinde otelden ayrılan kafile, yoğun güvenlik önlemleri altında stadyuma hareket etti.

SNEIJDER 3'LÜ ÇEKTİRDİ

Öte yandan Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, taraftarların ısrarları üzerine otelin balkonuna çıktı. Bir süre taraflarları selamlayan yıldız isim daha sonra 3'lü çektirdi. Galatasaraylı taraftarlar Sneijder'e yoğun ilgi gösterdi.