Galatasaray Antrenörü Claudio Taffarel, Atletico Madrid yenilgisi sonrası yaptığı açıklamada, "Ritmi yakalayamadık" dedi.

Şampiyonlar Ligi C Grubu maçında Atletico Madrid'e 2-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne havlu atan Galatasaray'ın antrenörü Claudio Taffarel maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında, "Kendi sahasında beklediğimiz gibi agresif bir Atletico Madrid vardı. En iyi şekilde takımı hazırlamaya çalıştık ama o tempoyu, o ritmi yakalayamadık. Baktığınız zaman Türkiye Ligi'nde oynanan tempo ile Şampiyonlar Ligi'nde oynanan tempo arasında çok fark var. Fiziksel olarak da çok fark var. Bunu da bu maçta bir kez daha anlamış olduk" açıklamasında bulundu.

Atletico Madrid'e alan vermeyecek kompakt bir takımla oynamaya çalıştıklarını belirten Brezilyalı antrenör, "Biraz kalemize doğru yaslandık. Aslında bu mantalite ile oynamak istemiyorduk ve çok açık verdik ne yazık ki. Alan verdiğiniz zaman Atletico Madrid gibi kaliteli bir takım bu alanları en iyi şekilde değerlendiriyor" ifadesinde bulundu.

Maçın başında Sneijder'in pozisyonunun gol olması halinde maçın seyrinin değişmiş olabileceğini ifade eden Taffarel, "Ondan sonra maçın kontrolünü büyük ölçüde rakibimize kaptırdık" dedi.