Osmanlıspor ile sahasında golsüz berabere kalan Antalyaspor’da oyunculara bir gün izin verildi. Kırmızı-beyazlılarda As Başkan ve Basın Sözcüsü Bora Terzioğlu, Eto’o’nun Osmanlıspor maçında belindeki sakatlıktan dolayı oynamadığını ifade ederken, Kamerunlu golcünün takımda kalmasını istediklerini söyledi.

“Kolay gördüğümüz kartlar kırılma noktası oldu”

Osmanlıspor’un Avrupa Ligi maçları oynadığını ve lige daha hazır olduğunu ifade eden Terzioğlu, “Rakibimiz şu an itibariyle lige en hızlı giren takımlardan biri. Daha önce Avrupa Ligi maçları da oynadı. Hakemin kararlarına rağmen takımımız çok iyi mücadele etti. Dün akşam maçtan sonra soyunma odasında onları mücadelelerinden dolayı da kutladık. Yine aynı düşüncedeyiz sahada çok iyi mücadele verdiler. Hakemin kararlarını konuşmak istemiyoruz ama bütün inisiyatiflerini rakibimiz Osmanlıspor lehine kullandı. Maçta kart konusunda bize çok basit ve kolay kartlar çıkardı. Olayın kırılma noktalarında gördüğümüz kartlar olmasa maçtan galip bile gelebilirdik ama 1 puan da lige iyi bir başlangıç oldu” dedi.

“Eto’o bizimle kalacak”

Eto’nun başkent ekibi Osmanlıspor maçında belindeki sakatlıktan dolayı forma giyemediğini dile getiren Bora Terzioğlu, transfer döneminin devam ettiğini ancak yıldız oyuncuları Eto’o’yu takımda tutmak istediklerini belirtti. Terzioğlu, “Eto’o’nun bize rest çektiği ve forma giymediği şeklinde bir durumu yok. Yıldız oyuncu belindeki sakatlıktan dolayı forma giymedi. Hatta son yapılan çalışmaya da bu yüzden katılmadı. Kadrodan da son anda çıkarıldı. Futbolcumuzla herhangi bir sorunumuz yok. Transfer dönemi 1 Eylül'e kadar devam ediyor ama biz Eto’o’nun takımda kalmasını istiyoruz. Transferi ile ilgili şu an net bir durum da kesinlikle söz konusu değil. Transfer dönemi devam ediyor. Her futbolcuya teklif gelir ve düşünülür. Eto’o’nun başarısından söz etmemize de gerek yok. Kendisi dünya yıldızı bir oyuncu. Çok başarılı bir sezonu da geride bıraktı. Eto’o, şu an bizimle ve bizimle kalmasını da istiyoruz” diye konuştu.

“Alanyaspor maçında hedefimiz 3 puan”

Cuma günü Antalya’da oynanacak Alanyaspor maçına da değinen Terzioğlu, mücadeleden galip ayrılmak isteklerini söyledi. Terzioğlu, şunları söyledi:

“Alanyaspor Süper Lig’e bu sene çıktı. İyi de bir kadro kurdular ancak bizim maçta mutlak hedefimiz 3 puan. Antalya’nın 2 takımı karşı karşıta gelecek. Mücadele de kadromuza ve ekibimize güveniyoruz. Kalecimiz Fornezzi ve Teknik Direktörümüz Jose Morais cezalı. Ancak kaleye sonradan giren Ozan güzel bir maç çıkardı. Diğer futbolcularımız eksikleri dolduracaktır. Hedefimiz her maçta olduğu gibi galibiyet almak. Bütün Antalyalıları bu mücadeleye davet ediyorum. Keyifli ve güzel bir maç olacağını düşünüyorum.”