Galatasaraylı Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un da aralarında bulunduğu 37 kişinin hayatını kaybettiği Ankara'daki patlamanın ardından profesyonel liglerin erteleneceği iddia edildi.

TFF yetkilileri, liglerin ertelenmesinin söz konusu olmadığını belirterek, "Bugün saat 15.30'da rutin toplantımızı yapacağız. Liglerin ertelenmesi diye bir şey gündemimizde yok. Sadece daha önce ilan ettiğimiz gibi, 14, 15 ve 16 Mart 2016 tarihlerinde oynanacak tüm profesyonel ve amatör futbol karşılaşmalarında 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak" açıklamasını yaptı.

UMUT BULUT'A BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Futbol Federasyonu, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut için başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:

"Ankara'da dün yapılan kalleş terör saldırısında hayatını kaybedenler arasında A Milli Takım ve Galatasaray kulübü futbolcularından Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un da yer aldığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kemal Bulut'a Allah'tan rahmet, başta Umut Bulut olmak üzere tüm ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz." (Hürriyet)