Isınma esnasında sona kalan futbolcunun çiftetelli oynama cezası aldığı ve renkli görüntülerin yaşandığı idman,Tolgay Arslan ve Olcay Şahan arasında yaşanan gerginlik ve kavga karışımı olaylarla bir anda buz gibi bir antrenmana dönüştü.

Tek pasa dayalı çalışma esnasında Tolgay ve Olcay arasında tartışma çıktı.Bir pozisyon sonrası tartışan iki futbolcu kafa kafaya geldikten sonra sinirine daha fazla hakim olamayan Tolgay Arslan, Olcay Şahan'ı kafa atmayla karışık ittirdi.Olcay ise bu harekete karşılık vermedi.Hemen ardından yine Olcay'a çok sert giren ve futbol tabiri ile ayaklarını yerden kesen Tolgay'ın, bu hareketlerine saha içinde tepkisiz kalan Olcay Şahan bir anlamda olayların daha da fazla büyümesine engel oldu.

Tolgay'ın sinirli hareketlerinden daha sonra Gomez'de nasibini aldı ve ikili mücadelede ayağına darbe aldı ve tepki gösterdi.Oldukça neşeli bir şekilde başlayan idman bu gerginliklerin ardından fazlasıyla sessiz bir şekilde devam etti.

Oğuzhan yarıda bıraktı

Sol üst arka adalesindeki ödemi henüz geçmeyen Atiba bir gün daha dinlendirilirken antrenmanın son bölümünde ayağı burkulan Oğuzhan tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı.Oğuzhan'ın durumu yapılacak kontrollerden sonra belli olacak.

Beşiktaş Kayserispor hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile devam edecek.