A Milli Takım'ın Letonya ve Hollanda ile oynadığı maçlara ev sahipliği yapan Torku Arena Stadyumu tam not aldı. Ay-yıldızlılar, grubun son maçı olan İzlanda mücadelesini Timsah Arena'da oynayacak.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri'nde dün Konya'da Hollanda ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı, sahadan 3-0 galip ayrıldı. Karşılaşmaya ev sahipliği yapan Konya Büyükşehir Belediyesi Torku Arena Stadyumu'nu tamamıyla dolduran taraftarlar, 90 dakika boyunca yaptıkları destekle tam not aldı.

SON MAÇ TİMSAH ARENA'DA

Bursaspor'un yapımı süren ve açılışına sayılı günler kalan yeni stadyumu Timsah Arena, A Milli Takım'ın gruptaki son maçı olan İzlanda mücadelesine ev sahipliği yapacak. Grubun 9. maçında Çek Cumhuriyeti deplasmanına gidecek olan milliler, 13 Ekim Salı günü ise Timsah Arena'da İzlanda'yı ağırlayacak.

AÇILIŞ ESKİŞEHİRSPOR MAÇI İLE

Bursaspor, yeni stadyumu Timsah Arena'da ilk maçına Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynayacağı Eskişehirspor mücadelesiyle çıkacak. Mücadele, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) dün açıkladığı ilk yarı fikstürüne göre 28 Eylül Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak.