Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de son 14 yılın en kötü dönemini yaşıyor. Şampiyonluk umutlarıyla başladığı sezonda bordo-mavililer hem ekonomik hem de saha sonuçları olarak tarihinin en kötü günlerini geçirdiği 2000'li yılların başına döndü.

Spor Toto Süper Ligin 11. haftasında Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olan Trabzonspor'un yüzü gülmüyor. Şampiyonluk umutlarıyla başladığı lige iyi bir giriş yapmasına rağmen Galatasaray maçıyla birlikte bir anda dağılan Karadeniz ekibi toparlanamıyor.

2000'Lİ YILLARIN BAŞINA GERİ DÖNÜLDÜ

Karadeniz ekibi, bu sezon Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 11 haftasında 14 puan toplayarak 12. sırada yer aldı. Trabzonspor elde ettiği bu sonuçlarla 2001-2002 sezonunu akıllara getirdi. Söz konusu sezonda tarihinin en kötü günlerini geçiren bordo-mavililer içine girdiği kaos ortamından kurtulmanın çarelerini ararken, 14 puan ile 9. sırada yer almıştı. Söz konusu sezonda bordo-mavililer ligi 40 puan ile 14 sırada bitirerek küme düşme potasının bir üstünde yer almıştı.

KÖTÜ TABLO ARALIK AYINI BEKLİYOR

Trabzonspor'da, Aralık ayında yapılacak olan kongre iple çekilmeye başlandı. Başta bordo-mavili taraftarlar olmak üzere teknik ekip ve futbolcular da yapılacak olan kongreye kilitlenmiş durumda.