Süper Lig'de hedeflerinin uzağında kalan, oynadığı son 4 maçından ise galibiyet çıkaramayan Trabzonspor, yarın evinde ağırlayacağı Çaykur Rizespor'u mağlup ederek camiasının yüzünü güldürmek ve moral bulmak istiyor. Yarın saat 15.30'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek. Trabzonspor, cezası nedeniyle bu maça taraftarlarından yoksun çıkacak.

Bordo-mavililerde kart cezalısı Aykut Demir, sakatlığı bulunan Ramazan ve Akakpo ile kadro dışı bırakılan Sefa, Özer, Fatih ve Marin bu maçta yer almayacak. Sakatlığı büyük ölçüde düzelen ancak tam olarak hazır hale gelemeyen Mustafa Yumlu'nun da forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, genç ağırlıklı bir kadroyla Rize ekibinin karşısına çıkarak, sahadan galibiyetle ayrılmayı arzuluyor.

SARI KART ALARMI

Bu arada Trabzonspor'da, Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinde 6 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bordo mavililerde 3'er sarı kartı bulunan Mehmet Ekici, Cardozo, Salih, Okay ve Bosingwa yarın ki maçta forma giyip sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek. Bordo mavililerde kadro dışı olan Marin de sarı kart sınırında bulunan isimler arasında yer alıyor. Kalan haftalarda kadro sıkıntısı yaşamak istemeyen Teknik Direktör Hami Mandıralı, ceza sınırında olan futbolcularını dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulundu.

SAVUNMADA EKSİK FAZLA

Süper Lig'in 32'nci haftasında yarın sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da savunma sıkıntısı yaşanıyor. Stoper mevkiinin değişmez oyunculardan Mustafa Yumlu'nun sakatlığının tam düzelmemesi ve takımla yeteri sayıda çalışma imkanı bulamaması nedeniyle Çaykur Rizespor karşısında forma giymesinin zor olduğu belirtildi. Bordo mavililerde devre arasında 1461 Trabzon'dan transfer edilen ve başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken ancak antrenmanda sakatlanarak sahalardan uzak kalan Akakpo da tam anlamıyla iyileşmedi ve Rize ekibi karşısında yer almayacak. Eskişehirspor karşısında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Aykut da yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek. Kadro dışı bırakıldıktan sonra önceki gün affedilen Cavanda'nın kadroda yer alıp almayacağı ise henüz belirsiziğini koruyor. Bu tablo, Çaykur Rizespor karşısına savunmadaki önemli oyuncularından yoksun çıkacak olan Teknik Direktör Hami Mandıralı'yı düşündürüyor.