İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Trabzonspor'un eski asbaşkanlarından Kenan İskender için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir tören düzenlendi. Törene Trabzonspor ve futbol camiasının önde gelen isimleri katıldı.

Trabzonspor eski asbaşkanlarından iş adamı Kenan İskender (74), İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetmişti. Bordo-mavili kulüpte genel kaptanlık ve asbaşkanlık görevlerini yürüten Kenan İskender, için bugün saat 10.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde tören düzenlendi.

Törene, Kenen İskender'in ailesi, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkan Vekili İbrahim Usta, Trabzonspor'lu eski ve yeni yöneticiler, CHP Trabzon Milletveki Haluk Pekşen, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor'da başkanlık yapmış eski bakanlardan Faruk Nafiz Özak, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, 1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Trabzonspor'da görev almış eski futbolculardan Hami Mandıralı, Ünal Karaman'ın yanı sıra iş, siyaset ve spor dünyasından bir çok isim katıldı.

Trabzonspor Kurucu üyesi Nizamettin Algan, Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen ve Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu birer konuşma yaparken, sonrasında helallik alındı ve dua edilmesi ile tören sona erdi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan törenin ardından daha sonra bir tören de Kenan İskender'in Uzunsokak'ta bulunan iş yerinde yapılacak. Buradaki tören sonrası ise İskender'in cenazesi İskenderpaşa Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı ardından Bostancı Aile Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Trabzonspor camiası Kenan İskender’in cenazesinde

Trabzonspor camiası Kenan İskender’in cenazesinde

Trabzonspor camiası Kenan İskender’in cenazesinde

Trabzonspor camiası Kenan İskender’in cenazesinde