Süper Lig’in 25. Haftası itibariyle Trabzonspor oldukça önemli bir viraja girecek. Bordo mavili takım 1 haftada çıkacağı 3 maçla birlikte kendi kaderini belirleyecek.

Trabzonspor, bu hafta karşılaşacağı Mersin İdmanyurdu maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Teknik Direktör Hami Mandıralı için de oldukça kritik olan bu süreçte tek hedef 3 maçta 9 puan almak. Fırtına, kötü geçirdiği sezon içerisinde 24. Haftanın sonunda 27 puanla 14. Sırada bulunurken bu hafta karşılaşacağı 16. sıradaki Mersin İdmanyurdu ile arasında 7 puan bulunuyor. Bu kritik karşılaşmada puan kaybına tahammülü olmayan Trabzon ekibi aksi bir tabloyu düşünmek bile istemiyor. Öyle ki bordo mavililer, Avni Aker’de ağırlayacağı Mersin’e yenilmesi halinde küme düşme ateşini çok yakından hissetmeye başlayacak.

Fırtına, Mersin maçının ardından da bu kez sahasında daha önce ertelenen Beşiktaş maçına çıkacak. Bu zorlu karşılaşmanın ardından ise yine küme düşme potasında bulunan Sivasspor’u sahasında ağırlayacak. İşte bu süreç Karadeniz ekibi için büyük önem taşıyor. Hem teknik kadro hem de yönetim bu zorlu virajı en az hasarla atlatarak rahat bir nefes almak istiyor. Gerek Başkan Muharrem Usta gerek yöneticiler sık sık takımın antrenmanlarını ziyaret ederek moral verirken “Hedefin 3 maçta 9 puan” olduğunu futbolculara aşılıyor.

Öte yandan Trabzonsporlu taraftarlar da artık takımlarının çıkışa geçmesini ve eski günleri yeniden yaşatmasını istiyor. Yönetimin bilet fiyatlarını 3 TL’ye kadar çekmesi sonrası son maçta tribünleri dolduran taraftarların bu hafta oynanacak zorlu maçlarda da yerlerini alması bekleniyor.

Kaynak: Haber61

258620-4150-haberici.jpg