Trabzonspor Napoli maçı ile UEFA Avrupa Ligi 2. tur karşılaşmasını oynayacak. İlk maçın Avni Aker'de oynanacağı Trabzonspor Napoli mücadelesinde takımların son durumu, sakatlığı bulunan oyuncular ve maç analizleri. Trabzonspor Napoli maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda işte detaylar

Süper Lig'de 33 paunla 5. sırada olan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. tur maçı öncesinde 3-2 Başaşehir galibiyeti ile moral buldu. Napoli ise Palermo'ya 3-1 yenilerek İtalya Ligi'nde beklemediği bir mağlubiyet aldı.

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde Napoli ile oynayacağı maç öncesinde iki takımın antrenman ve basın toplantısı programları belli oldu. Buna göre Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal ile bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı çarşamba günü saat 14.00’de Hüseyin Avni Aker Stadı Basın Toplantı Salonu’nda başlayacak. Trabzonspor, maçtan bir gün önceki antrenmanını ise saat 18.00’de Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapacak. Bu antrenmanın 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak.

Trabzonspor Napoli maçı 19 Şubat Perşembe günü saat 20:00'da ekranlara gelecek. Mücadeleyi D-Smart 77. kanal canlı olarak yayınlayacak.

TRABZONSPOR - NAPOLİ ŞİFRESİZ VERECEK KANALLAR İÇİN TIKLAYINIZ