Trabzonspor, Alman ekibi Bayern Münih'in savunma oyuncusu Dante'nin transferinde geri adım attı. Brezilyalı oyuncunun yıllık 5 milyon Euro isteği Karadeniz ekibinin bu transferden vazgeçmesine neden oldu.

Geçtiğimiz sezon flaş transferler yapmasına rağmen bunun karşılığını alamayan Trabzonspor, bu sezon transferde dikkatli hareket ediyor. Sportif direktör Süleyman Hurma, bordo-mavililerin transferlerine yön veren isimlerin başında gelirken, teknik direktör Shota Arveladze'nin istekleri doğrultusunda çalışmalar sürdürülüyor. Son olarak Stephane M'Bia ve Luis Pedro Cavanda'yı kadrosuna katan bordo-mavililer, Bayern Münih'in Brezilyalı stoperi Dante'yi transfer etmek için yapmış olduğu girişimlerde geri adım attı. Teknik direktör Shota Arveladze, bu oyuncunun alınmasına onay verse de Dante'nin yıllık 5 milyon Euro isteği Karadeniz ekibinin bu transferden vazgeçmesine neden oldu. Kulübün ekonomik şartlarının buna uygun olması ve takım içindeki dengeleri düşünerek bu oyuncuyla yaptığı görüşmeleri askıya alan bordo-mavililerin bu bölge için elinde bulundurduğu alternatif isimlerle görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

TRABZONSPOR 3 OYUNCU DAHA ALMAYI PLANLIYOR

Orta sahaya ve sağ beke oyuncu transferi yapan Karadeniz ekibi, 3 transfer daha yapmayı planlıyor. Teknik direktör Shota Arveladze'nin isteği doğrultusunda eksik bölgelere transfer yapmayı planlayan bordo-mavililer forvet, stoper ve kale için transfer çalışmalarını sürdürüyor.