Trabzonspor'da Deniz Yılmaz'ın ardından Bourceanu da sakatlandı.

Trabzonspor, Hollanda'nın Arhneim kentinin Renkum kasabasındaki kamp çalışmalarını bu sabah teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Hollanda'ya geldiği günden bu yana aşırı sıcaklar altında çalışan ve çok zorlanan bordo-mavili futbolcular, ilk kez yağmur altında antrenman yaptı. Bölgede hava sıcaklığının 20 derecenin altına düşmesi ve bu sabah başlayan yoğun yağış, birçok futbolcuyu sevindirdi.

Trabzonspor'un bu sabahki çalışmasına önceki gün sakatlanan ve bir ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Deniz Yılmaz'ın yanı sıra, hafif sakatlıkları nedeniyle dinlendirilen Aytaç Kara ve Sefa Yılmaz katılmadı. Alihan Tunçer ise saha kenarında düz koşu yaptı.

SHOTA FUTBOLCULARINDAN UYANIK OLMALARINI İSTEDİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, yapılan taktik çalışması sırasında uyanık olmalarını istedi. Sürekli topu ve etrafta yaşananları kontrol etmelerini oyuncularından isteyen Gürcü teknik adam, "Sahada herkesin uyanık olmasını istiyorum. Uyanık olmazsak rakip bizi uyutur ve istediğini yapar. Biz uyanık olursak sahada bizim istediğimiz olur" diyerek oyuncularına ikazlarda bulundu.

BOURCEANU DA SAKATLANDI

Yusuf Erdoğan'la girdiği ikili mücadelede ayağı çime takılan Rumen oyuncu Bourceanu, bir anda acı içinde yere yığıldı. Elini yere vurarak bağıran Bourceanu "Finish" diyerek yaşadığı üzüntüyü ifade etmeye çalışırken, oyuncunun başına koşan teknik direktör Shota Arveladze ve takım arkadaşları, Bourceanu'yu yerden kaldırdı. Büyük acı çeken Bourceanu, kulüp görevlilerinin desteğiyle saha kenarına geldi. Kulüp doktoru henüz göreve başlamadığı için oyuncuya ilk müdahaleyi antrenmanı izleyen genel sekreter Dr. Köksal Güney yaptı. Sağ dizi zorlanan oyuncuya ilk olarak buz tedavisi yapıldı. Oyuncu, MR'ının çekilmesi ve ilk kontrollerinin yapılması amacıyla saha kenarına gelen arabayla hastaneye götürüldü. Oyuncunun durumunun netlik kazanmasının ardından kulüpten bir açıklama yapılacağı vurgulandı.

FUTBOLCULAR ÜZÜNTÜ İÇİNDE

Bourceanu'nun acı içinde yere yığılması ve çığlıkları üzerine Trabzonsporlu oyuncular da büyük bir şok ve üzüntü yaşadı. Yusuf Erdoğan ve Erkan Zengin, ellerini başlarına koyarak endişeli bir bekleyiş içine girerken, diğer oyuncular da Bourceanu'nun başında toplandı. Teknik direktör Shota Arveladze de, tüm takımı üzen sakatlığın ardından korner çalışmasıyla antrenmanı fazla uzatmayarak tamamladı.

MEHMET EKİCİ FRİKİK ÇALIŞTI

Antrenman bittikten sonra bordo-mavililerin frikikçisi Mehmet Ekici, özel olarak çalıştı. Teknik direktör Shota Arveladze ve antrenörlerin kurduğu barajın üzerinden frikik kullanan Mehmet Ekici, vuruşlarındaki başarısıyla dikkat çekti.

Trabzonspor, hazırlıklarını bu akşam basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.