Spor Toto Süper Lig'de 4 büyükler içinde en çok teknik adam değiştiren takımların başında gelen Trabzonspor'da, gelen gideni aratıyor. Bunun en çarpıcı örneğini ise bu sezon yaşayan bordo-mavililer, Teknik Direktör Shota Arveladze ile başladığı sezonda, Sadi Tekelioğlu ve Hami Mandıralı'yı göreve getirdi. Yaptığı teknik adam değişiklikleriyle çıkışa geçmeyi ümit eden Trabzonspor, bu sezon bir türlü beklediği çıkışı yakalayamadı.

33 PUANDA 3 TEKNİK ADAMIN İMZASI VAR

Bordo-mavililer, oynadığı 26 lig maçında 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 13 mağlubiyet alarak 33 puan elde etti. Trabzonspor, söz konusu maçlarda 3 değişik teknik adamla birlikte çıktı.

Gürcü teknik adam Shota Arveladze ile sezona başlayan Trabzonspor oynadığı 11 Spor Toto Süper Lig maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti. Attığı 14 gole karşılık ise kalesinde 15 gol gördü. Shota döneminde Trabzonspor 14 puan toplayarak 12. sırada yer aldı.

TEKELİOĞLU İLE 10'LUK DÖNEM

Teknik Direktör Shota Arveladzze'nin takımdan ayrılmasından sonra dönemin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, göreve Altyapı Koordinatörü Sadi Tekelioğlu'nun getirdi. Tekelioğlu'nun görev süresi içerisinde bordo-mavili kulüpte yönetim değişikliği de yaşandı. Trabzonspor, Tekelioğlu döneminde çıktığı 7 lig maçında 3'er galibiyet ve mağlubiyet alırken, 1 maçtan ise beraberlikle ayrıldı. Attığı 10 gole karşılık ise kalesinde 10 gol gördü. Sadi Tekelioğlu, döneminde Trabzonspor 10 puan toplarken, ligde de 10 sırada yer aldı.

MANDIRALI DÖNEMİ

Sadi Tekelioğlu'nun, altyapıdaki görevine dönmesinin ardından takımın başına ise Tekelioğlu'nun altyapıdan beri birlikte çalıştığı Hami Mandıralı getirildi. Bordo-mavililer, Mandralı döneminde çıktığı 8 lig maçında 3 galibiyet elde ederken, 5 maçta sahadan mağlup ayrıldı. Attığı 7 gole karşılık kalesinde 11 gol gördü. Hami Mandıralı'nın takımın başında olduğu dönemde ise Trabzonspor 9 puan topladı. Karadeniz ekibi 33 puan ile 10. sırada yer aldı.