Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 22 Kasım Pazar günü sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulanan Okay Yokuşlu, Mbia, Esteban, Medjani ve Cavanda katılmadı.

Önce kondisyon salonunda bir süre çalışan bordo-mavililer, daha sonra koşunun ardından yarı sahada çift kale maç yaptılar. Sadi Tekelioğlu ise çalışmayı sık sık keserek oyuncularına uyarılarda bulundu. Futbolcuların istekli olmasından oldukça memnun kalan tecrübeli teknik adam zaman zaman isteklerini yerine getirenleri alkışlayarak tebrik etti. Antrenmanın son bölümünde ise Mehmet Ekici, takımdan ayrı olarak bir süre frikik çalıştı.

CONSTAN'IN ÇALIŞMA İSTEĞİ

Trabzonspor'da teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nun takımın başına geçmesiyle birlikte değişim rüzgarı da esmeye başladı. Futbolcuların çalışma isteği ve arzusu takıma olumlu yansıyor. Tekelioğlu'nun, hafif sakatlığı bulunan ve tedavisini salonda yaptıran Gineli oyuncu Constant'a, "Tedaviden sonra kendini iyi hissetmezsen sahaya çıkmayıp salonda çalışabilirsin" demesine rağmen yıldız oyuncu antrenman sahasına geldi. Teknik ekibin, "Salonda çalışabilirsin. Problem yok" demesine rağmen oyuncu takımla birlikte çalışmak istemesi üzerine antrenman sahasındaki yerini aldı. Antrenmanın ilerleyen bölümünde ise sakatlığı nüksetmesi üzerine Costant çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldı.

DÜNYA ŞAMPİYONU LİSEDEN ZİYARET

Trabzonspor'un antrenmanını Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonu olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi öğrencileri ziyaret etti. Takımın sabah antrenmanı sonrası teknik direktör Tekelioğlu ve futbolculara çiçek verip baklava ikram eden öğrenciler, daha sonra takımla fotoğraf çektirdiler.

MARİN'E ÖZEL PROGRAM

Trabzonspor'da Gaziantepspor maçında sakatlanan Marko Marin de bugünkü antrenmanda yer aldı. Tekelioğlu'nun, göreve geldiği günden itibaren Marin'e hazır olması için özel program uygulattığı öğrenildi. Deneyimli teknik adamın, bu futbolcuya hazır olması için takımdan ayrı olarak tek başına antrenman koyduğu ve bu antrenmanlara kendisinin de katıldığı belirtildi.

KALECİLER EKSTRA ÇALIŞTI

Bu arada bordo-mavi takımın kalecileri Onur Recep Kıvrak, Uğurcan Çakır, Yavuz Aygün ve Furkan Taş, kaleci antrenörü Ahmet Başkır yönetiminde yaklaşık 1 saatlik özel bir çalışma gerçekleştirdi. İsabetli pas oranını artırmaya yönelik çalışmada kaleciler büyük efor sarf etti.

Trabzonspor’da Gençlerbirliği mesaisi sürdü

Trabzonspor’da Gençlerbirliği mesaisi sürdü

Trabzonspor’da Gençlerbirliği mesaisi sürdü