Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Gaziantepspor ile Trabzonspor arasında oynanan maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

21. dakikada Güray Vural'ın sağdan kullandığı köşe vuruşunda Muhammet Demir topa yükseldi, kalesini terk eden kaleci Gökhan Değirmenci, topu yumruklayarak uzaklaştırdı.

37. dakikada Gaziantepspor, gole çok yaklaştı. Hızlı gelişen atakta ceza sahası dışında topla buluşan Abdülkadir Kayalı'nın sağ çaprazdan yaptığı sert vuruşta top yan direkten döndü. Pozisyonun devamında sola açılan topu Emre Nefizi, boş kaleye gönderemeyerek net bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

İkinci yarıdaki ataklarda da 88. dakikaya kadar gol olmadı. Sağ kanatta Muhammet Demir'in verdiği hatalı pas sonrası topla buluşan Orkan Çınar, Güray Vural ve Okay Yokuşlu'dan sıyrıldı. Ceza sahası dışından plase vuruş yapan Orkan, topu ağlarla ile buluşturdu.

90+3. dakikada pozisyon sonrasında yaşanan gerginlik nedeniyle Muhammet İldiz ile Uğur Demirok, sarı kart gördü. Muhammet İldiz, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Maçta başka gol olmayınca ilk maçında Kasımpaşa’yı 2-0 yenen Trabzonspor, ikinci maçında puan alamadı. İlk maçında Gençlerbirliği’ne 2-0 kaybeden Gaziantepspor ise puanla buluştu.

Kaynak: AA