Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş 3-0 geriye düştüğü mücadelede Benfica ile 3-3 berabere kaldı. Son haftaya grubunda üçüncü olarak girdi. Benfica ve Napoli’nin 8, Beşiktaş’ın 7 puanı var. Dinamo Kiev elendi. Son hafta Beşiktaş deplasmanda Dinamo Kiev ile oynayacak. UEFA Avrupa Ligi’ne katılmayı garantileyen Beşiktaş, galip gelirse rakiplerine hiç bakmadan tur atlayacak. Benfica eğer son maçta evinde Napoli’yi yenerse Ukrayna’da beraberlik de onu bir üst tura taşıyacak.

Fenerbahçe tek farkla kaybetse dahi çıkacak

Fenerbahçe Zorya’yı 2-0 yendi ve son haftaya lider olarak girdi. Sarı laciverlilerin 10, Feyenoord’u 4-0 yenen Manchester United’In 9, Feyenoord’un 7 puanı var. Zorya elendi.

Fenerbahçe son maçta deplasmanda Feyenoord ile oynayacak. Sarı lacivertliler Feyenoord’a tek farkla kaybetse dahi averajla üst tura çıkacak. Manchester United Zorya'yı yener veya berabere kalırsa; Fenerbahçe de Feyenoord'a iki veya daha farklı bir skorla kaybederse elenecek.

Osmanlıspor'a beraberlik yetiyor

Osmanlıspor, öne geçtiği maçta deplasmanda Steaua Bükreş’e 2-1 yenildi. Ankara temsilcisi buna karşın grubun hala lider. Osmanlıspor’un 7, diğer takımlar S. Bükreş, Zurih ve Villarreal’in 6’şar puanı var. Grupta işler karışık. Osmanlıspor son maçta evinde İsviçre temsilcisi Zurih’i ağırlayacak. Osmanlıspor, Zürih'i yenerse veya Zürih'le berabere kalırsa gruptan çıkacak, Yenilirse, Osmanlıspor'un kaderini diğer maç belirleyecek.

Shakhtar’a 4-0 yenilen Konyaspor ise veda etti. Yeşil beyazlılar 5 maçta hiç galibiyet görmedi, 1 beraberlik aldı. Son haftaya da 1 puanla girecek. Son maçta sahasında Gent’i yenmeye çalışacak.

Kaynak: Al Jazeera