47. Geleneksel İskele Festivali’nin olmazsa olmazlarından biri haline gelen ‘Minikler Halı Saha Futbol Turnuvası’nda 2015 kupası sahibini buldu.  Merhum Ali Kılıç anısına düzenlenen turnuvada kupayı evine götüren Mağusa Spor Akademisi’nin oldu. 

Her yıl, Gençler Birliği Spor Kulübü’ne yıllarca hizmet vermiş olan merhum kişilere ithafen yapılan bu yıl da Merhum Ali Kılıç anısına düzenlenen turnuvada minikler centilmence mücadele ederek büyüklerine örnek oldu. 6 takımın kupa için mücadele verdiği final gecesinde ipi göğüsleyen Mağusa Spor Akademisi, kupasını, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun elinden aldı. 


‘Minikler Halı Saha Futbol Turnuvası’ final karşılaşmalarında bir kez daha kıyasıya mücadelelere sahne oldu. İskele Belediyesi’nin sponsorluğunda, Larnaka Gençler Birliği himayelerinde Anavatan Parkı Halı Sahasında gerçekleşen karşılaşmalarda 6 takım kupa için top koşturdu. 

Turnuvada dereceye giren takımlar şöyle

1-    Mağusa Spor Akademisi
2-    Değirmenlik Spor Kulübü
3-    Yarköy Pamukkale Spor Kulübü
4-    Geçitkale Günay Spor Kulübü


Turnuvanın ikincisi Değirmenlik Spor Kulübü’ne Merhum Ali Kılıç’ın oğlu Hasan Kılıç, ücünüsü Yarköy Pamukkale Spor Kulübü’ne Festival spor komitesi başkanı, Belediye Meclis Üyesi Seymen Yılmaz, dördüncüsü Geçitkale Günay Spor Kulübü’ne ise ödülünü Gençler Birliği Başkanı Mustafa Gülcan verdi.(MHA)