Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, "Dixon Fenerbahçe Ülker'le anlaşmış. Kararı kendisinden duymak daha hoş olurdu ama bu saatten sonra iyi temenniler sunmaktan başka bir şeyimiz yok" dedi.

Türkiye Basketbol Ligi şampiyonu Pınar Karşıyaka'da oyuncu Bobby Dixon ve başantrenör Ufuk Sarıca gazetecilerle buluştu.

Fenerbahçe Ülker'le anlaşan Dixon, sarı-lacivertli kulüple 2 yıl için 2,4 milyon dolara el sıkıştı. Sosyal medyadan taraftara verdiği veda mesajında içinden geçenleri yazdığını söyleyen Dixon, "İnsanlar çok fazla soru soruyordu. Hissettiklerimi ve içimden geçenleri söyledim. Taraftarın bana kızgın olmasını anlıyorum ama 3 yıl boyunca her şeyi yaptım. 3 kupa kazandık. Belli bir yerden sonra kendimi düşünmem gerekiyordu. Ama onları da anlıyorum" dedi.

Türk Milli Takımı formasını giyeceği için heyecanlı olduğunu söyleyen Dixon, "Neler yapabileceğimi hep birlikte göreceğiz" diye konuştu.

SARICA: "KENDİSİNDEN DUYMAK DAHA HOŞ OLURDU"

Bobby Dixon'un Fenerbahçe Ülker'le anlaşması hakkında yorumda bulunan Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, "Bobby Dixon Karşıyaka'ya büyük hizmetler vermiş, çok değerli bir sporcu. Bizim de duygusal anlamda aramızda bağ var. 3 sene önce bu takımı kurduğumda, Diebler, Bobby ve Türk oyunculardan Soner benimle beraberdi. Yaptığı hizmetler, sporculuğu, duruşu için hem kendi adıma hem de takım adına teşekkür ediyorum. Fenerbahçe Ülker'le anlaşmış, ben de açıkçası ondan duymadım, direkt dışarıdan duydum. Veda mesajı da yayınlamış, aramızdaki bağlantıdan dolayı, kararı kendisinden duymak daha hoş olurdu ama bu saatten sonra iyi temenniler sunmaktan, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etmekten başka bir şeyimiz yok" dedi.