Vatan Gazetesi'nden Serhat Ulueren'in 'Zor dostum zor' başlıklı yazısı şöyle: 

"Öyle biteceği biteceği belliydi. Ne yani Mustafa Denizli’nin bırakmasından sonra altyapı sorumlularından Orhan Atik’in sihirli dokunuşlarıyla Galatasaray şahlanmayacaktı ya...

Evet bu turu geçtiler ama yarı finalde Rize karşısında,üstelik Galatasaray’a alınmadığı için hırslanmış Hikmet Karaman’a ciddi anlamda toslayacaklar. Turun tartışmasız favorisi Rize’dir. Ki o Rizespor zamanında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Galatasaray’a 5 gol atıp Fatih Terim’in gitmesine vesile olmamış mıydı?

Açıkça söylemek gerekirse Galatasaray çok şanslı bir şekilde Akhisar engelini geçti. İlk maçı adeta pozisyona giremeden 2-1 kazandılar. Dün de Sneijder’le, Umut’la önemli pozisyonları gol yapamadılar belki ama ikinci yarı Akhisar bırakın kazanmayı fark yapmalıydı. Rodallega 1 attı, 2 kaçırdı. Bundan sonra G.Saray’ın işi çok zor. Teknik adam yok, paralar suyunu çekti, futbolcular arasında gruplaşma had safhada ve dostluk, arkadaşlık da bittiğine göre sarı-kırmızılıların her maçı acılar, sıkıntılar içinde geçecek.

Tek formül var, o da bazı oyuncuları yavaş yavaş dışlayıp kapıyı göstereceksin. Selçuk, Sabri, Umut, Emre Çolak gibi isimlere kibarca 'kulüp arayın' dersen, gruplaşmalar nispeten azalır ve diğerlerinin de gözü korkup daha sıkı oynar.

ÖZBEK&DENİZLİ’YE ALKIŞ

Dün gece ecel terleri sonrası Galatasaray turu atladı ama bu sezon Avrupa bileti kapmaları çok ama çok zor. Düşünün Muslera bile son dakikalarda en az 2-3 dakika oyundan çaldı ve kart gördü.

İki kutlamam olacak. Gerçekten inanmıyordum ama gerçek oldu. UEFA yüzyılın kıyağını geçti ve 1 yıl ceza verdi. Üstelik transfer yasağı koymadı ve önümüzdeki 2 yıl Galatasaray kupalara katılamazsa ceza sona erecek. Dursun Özbek ve arkadaşlarını bu güçlü savunmalarından dolayı kutluyorum. Sakın ola CAS’a başvurup macera aramasınlar. Çünkü CAS’ın sağı solu belli olmaz, bir bakmışın cezayı katlamış. Bir de boşu boşuna CAS için ekstra para harcamak zorunda kalmasınlar. Özbek’i alkışlıyorum.

Ayrıca Mustafa Denizli’ye de bir alkış. Ben,’Paranın peşinden koşar, bırakmaz’ diyordum ama Denizli beni ve benim gibi düşünenleri mahçup etti. Eğer çıkan haberler hayâl ürünü değil ve Denizli aldığı fazla parayı iade edecekse gerçekten helal olsun. Evet futbol olarak Galatasaray’a bir şeyler vermedi ama son yaptığı ücret jestinden dolayı kendisini kutluyorum."