Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen “DAÜ VII. Uluslararası Futsal Turnuvası”nda 6 Nisan 2016 Çarşamba günü final maçları oynanacak. DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda yer alacak maçlar, saat 17:00’de başlayacak.

Her geçen gün öğrencilerin turnuvaya olan ilgisinin artmasıyla, bu yılki organizasyonda toplam 30 erkek ülke takımı ile 10 kadın ülke takımı yer aldı. Turnuva kapsamında 16 – 28 Mart 2016 tarihleri arasında oynanan grup maçları ardından, 30 Mart 2016 Çarşamba akşamı çeyrek final, 4 Nisan 2016 Pazartesi akşamı ise yarı final maçları oynandı.  

DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Salonu`nda gerçekleşen karşılaşmalarda erkekler sekiz grupta, kadınlar ise iki grupta mücadele ettiler. 4 Nisan 2016 Pazartesi akşamı oynanan yarı final maç sonuçları şöyle:

İRAN

3

2

SUDAN

ERKEKLER

NİJERYA

0

1

ÜRDÜN

ERKEKLER

KKTC

2

0

NİJERYA

KADINLAR

TÜRKİYE

3

0

KAMERUN

KADINLAR

“DAÜ Uluslararası Futsal Cup of Nation” turnuvası finalinde erkeklerde İran – Ürdün, kadınlarda ise KKTC – Türkiye takımları karşı karşıya gelecek ve şampiyon olmak için mücadele edecekler. Şampiyonluk maçlarından önce üçüncülük ve dördüncülük maçları oynanacak. Final gecesinde ayrıca DAÜ Spor İşleri Müdürlüğü ile Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği takımları da gösteri maçı için karşı karşıya gelecekler. “DAÜ VII. Uluslararası Futsal Turnuvası” 6 Nisan 2016 Çarşamba günü, maçların ardından gerçekleştirilecek olan ödül töreni ile sona erecek.

dsc_0043-001.jpg