Galatasaray'ın golcü oyuncusu Umut Bulut, taraftarların zaman zaman kendisine tepki göstermesini, "Bu zaman zaman etkiliyor. Maçın içinde golleri kaçırdığımız zaman üzülüyoruz" dedi.

Sarı-kırmızılı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında yarın sahasında Benfica ile karşılaşacak. Türk Telekom Arena Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 21.45'de başlayacak. Devler liginde ilk galibiyetini almak isteyen Hamzaoğlu'nun öğrencileri, bugün akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Antrenman öncesi stadyumda düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan golcü oyuncu Umut Bulut, "Öncelikle biz bir takımız. Her futbolcu oynamak ister ama sahaya 11 oyuncu çıkıyor. Burak önemli bir oyuncu ama hocam şans verirse ben de elimden geleni yapacağım. Gruptan çıkmak istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde. Benfica'yı önemsiyoruz. Yarın ki Benfica maçında taraftarımızın da desteği ile kazanmak istiyoruz. Kolay bir maç olmayacak. İnşallah kazanan taraf biz oluruz" dedi.

"HER FUTBOLCU BAŞARILI OLMAK İSTER"

Taraftarların zaman zaman kendisine tepki gösterdiğinin hatırlatılması üzerine Bulut, "Her futbolcu büyük takımda oynadığı zaman sorumluluğunu biliyor. Her futbolcu başarılı olmak ister. Takım için elimden geleni yapıp, katkı sağlamak istiyorum. Basının da eleştirileri oluyor. Haksız yere eleştiri olduğunu düşünüyorum. Bu zaman zaman etkiliyor. Maçın içinde golleri kaçırdığımız zaman üzülüyoruz. Ben pozisyona girmekten korkmayan bir futbolcuyum. Yıllardır böyleydim ve böyle olacağım. Yarınki maçta bana da gol atmak nasip olursa mutlu olurum. Son haftalar da ligde aldığımız galibiyetlerle özgüvenimiz yerine geldi. Daha önceki maçlarda mağlubiyetler, puan kayıpları oldu. Bunun bilincindeyiz ama yarınki maça galibiyet için çıkacağız" şeklinde konuştu.

"KAZANMAK İÇİN ÇOK İYİ KONSANTRE OLDUK"

Üst düzey bir ligde oynadıklarını ifade eden Umut, "Bütün futbolcular bilincinde. Rakiplerimiz kaliteli. Maçın içinde pozisyon hataları oluyor. Takımımızın defans yapmadığını düşünmüyorum. Gruptan çıkmak istiyoruz. Yarınki maç en önemli maçlardan biri olacak. Çalışmalarımız bu yönde. Kazanmak için çok iyi konsantre olduk. İnşallah kazanacağız" dedi.