Violetta Degtiareva antreman sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Güzelliği ile adından sık sık söz ettiren ve alt sıralarda olmasına rağmen çok kazanan sporcular arasında olan geleceğin Anna Kournikova’sı olarak nitelendirilen Violetta Degtiareva’nın beklenmedik ölümü, tenis camiasında şok etkisi yarattı.

Güzelliğiyle herkesi büyüleyen ve dünya sıralamasında alt sıralarda yer alan Violetta Degtiareva, en çok kazanan sporculardan biriydi. Rusya’nın Rostov şehrinde doğan ve genç yaşında şöhrete kavuşan Violetta Degtiareva’nın antrenman sırasında fenalaştığı ve hastaneye kaldırıldığı esnada hayatını kaybettiği bildirildi.

Violetta Degtiareva Kimdir?

Dünya sıralamasında 947′inci sıraya kadar yükselen ve en büyük başarısını Türkiye’de düzenlenen ITF Turnuvası’nda çeyrek finale çıkarak gerçekleştiren Violetta Degtiareva, güzelliği nedeniyle en çok kazanan tenisçiler arasında yer aldı.

Violetta Degtiareva’nın Amerikan medyasına da yansıyan ölüm haberinde, genç sporcunun antrenman sırasında kalp krizi geçirerek yere yığıldığı ve kurtarılamadığı belirtildi.

anna-kournikova.jpg

pay-violetta-degtiareva.jpg

23-year-old-russian-tennis-star-dies-heart-failure.jpg