Bursaspor'dan Villarreal'e transfer olan Fransız golcü Cedric Bakambu, "Bursaspor gibi bir takımdan 7 önemli oyuncu ayrıldı. Bu bir döngünün sona ermesiydi. Ben de bu yüzden takımdan ayrıldım" dedi.

Bursaspor'dan Villarreal'e transfer olan Cedric Bakambu, takımdan ayrılış nedenini açıkladı. İspanya basınına konuşan Bakambu, "Bursa'da çok güzel anılar yaşadım. Goller attım ve gerçekten eğlendim. Çok büyük maçlar oynadım. Büyük deneyimdi benim için. Herkese Türkiye'de oynamayı tavsiye ediyorum" diye konuştu.

"TAKIMDAN 7 ÖNEMLİ FUTBOLCU AYRILDI"

Bursaspor taraftarından övgüyle bahseden Fransız golcü, "Bursa ve İstanbul arası çok yakın. İstanbul deplasmanlarına giderken Bursa taraftarı gerçekten inanılmaz oluyordu. Fenerbahçe'yi 3-0 yendiğimiz maç sonrasındaki meşaleli karşılamayı hayatım boyunca hiçbir yerde görmemiştim. Bursaspor gibi bir takımdan 7 önemli oyuncu ayrıldı. Bu bir döngünün sona ermesiydi. Ben de bu yüzden takımdan ayrıldım. Villarreal şehri Bursa'dan çok farklı. Bursa çok büyük bir şehirdi. Villarreal öyle değil. İklim ise pek farklı değil" şeklinde konuştu.

Ve Bakambu konuştu