Spor Toto Süper Lig'e yeniden yükselen Antalyaspor'un flaş transferi Kamerunlu Samuel Eto'o ilk antrenmanına çıktı.

Takımının kamp yaptığı Davraz'a dün imza töreninin ardından katılan dünya yıldızı golcü oyuncu Eto'o bugün ayağının tozuyla ilk antrenmanına çıktı. Sabah saatlerinde yapılan antrenmanda takımın bir kısmı salonda ağırlık çalışması yaparken; kaleciler, Can Arat, Samsunspor'dan transfer edilen M'billa Etame ve Kamerunlu golcü oyuncu Eto'o sahada koşu çalışması yaptı. Kaleciler daha sonra kaleci antrenörü ile çalışmalarını sürdürürken; Eto'o, Can Arat ve M'billa ise koşuya devam etti. Yıldız oyuncu Samuel Eto'o, M'billa ve Can Arat koşunun ardından kültür-fizik hareketleriyle çalışmayı tamamladı.

TEKNİK DİREKTÖR YUSUF ŞİMŞEK'TEN İLGİ

Öte yandan antrenman devam ettiği esnada Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, saha alanına gelerek yeni transferler Samuel Eto'o ve M'billa hakkında bilgi aldı. Şimşek, sahada Kamerunlu Eto'o ve M'billa ile bir süre sohbet etti.

ETO'O BASIN MENSUPLARIYLA SELFİE ÇEKTİ

Antrenmanın ardından ise, Kamerunlu dünyaca ünlü golcü Samuel Eto'o basın mensuplarıyla selfie çekerken, bireysel olarak fotoğraf çektirmek isteyen basın mensuplarını da kırmadı.