Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel, "Ben Şampiyonlar Ligi müziğini çok özledim. İnşallah oraya gidip mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel yarın oynanacak olan Shakhtar Donetsk maçı öncesi Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda bugün düzenlenen basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Teknik direktör Vitor Pereira'nın ardından söz alan sarı-lacivertli takımın tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, herkese hayır bir sezon dileyerek, "Bu sezondan itibaren tüm taraftarlarımızla birlikte bu bayrağın altında toplanarak Fenerbahçe takımını yukarı taşımamız gerekiyor. Yeni gelen arkadaşlarla birbirimize çabuk alıştık. Her şey güzel gidiyor. Yarın elimizden geleni yaparak oradaki maça avantajlı şekilde çıkmayı umuyoruz. Ben Şampiyonlar Ligi müziğini çok özledim. İnşallah oraya gidip mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

Fenerbahçe formasının değerini kendisinden daha iyi kimsenin bilemeyeceğini vurgulayan tecrübeli eldiven, "15 senedir bu kaledeyim. Bana verilen şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağım. Fabiano da kaliteli ve genç bir arkadaşımız. Tabi ki o da Fenerbahçe forması için elinden geleni yapacaktır. Daha ilerleyen günlerde iyi konuma geleceğimizi düşünüyorum. İsabetli transferler yapıldı. Yarın elimden geldiği kadar takımı geriden yönetmeye çalışacağım. Kazanmak için için mücadele edeceğiz" diye konuştu.