Geçtiğimiz günlerde bel fıtığı ameliyatı olan Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, sağlık durumu ile ilgili bilgiler verdi. Kulüp televizyonuna konuşan Volkan, "4-5 gün hastanede yattıktan sonra dün akşam itibariyle evime kavuştum. 3 seneye yakındır belden sıkıntım vardı. Doktor Süleyman Ağabey ile beraber her sezonun ortalarında iğne tedavisi uyguluyorduk. Aşırı tempo ile beraber yüklendiğim sıralarda hafif bel ağrılarım oluyordu. Son aşamada artık bunun imkanının olmadığını ve ameliyat olmam gerektiğini söylediler. Biz de bir sonraki sezonunu düşünerek; zaman kaybetmeden; çünkü beklediğimiz veya iğne tedavisini tekrar uyguladığımız takdirde bu ağrının devam edeceğini söylediler. Galatasaray maçında oynamayı çok istemiştim. Galatasaray maçından sonra ameliyat olmak istedim ama doktorlar bunun imkanı olmadığını, iğne yapabileceklerini ancak idman yaptığım takdirde bunun tekrarlayacağını söylediler. Ameliyattan sonra bir iki gün ağrılarım oldu ama dün ve bugün itibariyle kendi işlerimi halledebilecek duruma geldim. Hastane ortamında bir iki gün tabii ki psikolojik olarak rahatsız oluyorsunuz, 'acaba tekrar ayağa kalkabilecek miyim, eskisi gibi hareket edebilecek miyim' diye düşünüyorsunuz ama tamamen psikolojik bir durum. Şu an itibariyle her şey yolunda. Allah izin verirse önümüzdeki günlerde fizyoterapistler eşliğinde hareketlere başlayacağım. İnşallah yeni sezona en iyi şekilde hazırlanacağım" dedi.

"SEZON BAŞINDA TAKIMLA BİRLİKTE OLACAĞIM"

Sezon başında takımla birlikte çalışmalara katılacağını belirten Demirel, "Kendimi bildiğim ve vücudumu tanıdığım için sezon başında takımla birlikte çalışacağımı düşünüyorum. 1 hafta 10 gün sonra fiziksel çalışmalara başlayacağız. Gerekli çalışmaları yapıp, takımdaki yerimi alacağımı planlıyorum. Umarım her şey yolunda gider. Bıraktığım yerden devam ederim diye düşünüyorum. Takımla sahada olmayı çok istiyordum. Ameliyattan önce de dile getirdim. Antalya’da onlara destek vermek istiyorum. Tabii doktorlar buna izin verecek mi? Dr Çağatay Öztürk ‘zamanla onu göreceğiz’ dedi. Belki orada olmayabilirim ama benim kalbim, gönlüm her zaman Fenerbahçe ile beraberdir. Takım nerede mücadelede ederse etsin. Takım arkadaşlarım bunu çok iyi biliyor. Takım arkadaşlarım ellerinden geleni yapıp, en azından bu sezonu Galatasaray galibiyeti ve kupayla tamamlayacaklarına inanıyorum. Bütün takım arkadaşlarım da böyle düşünüyor" şeklinde konuştu.

"YAPILAN YARDIMIN BİLİNMEMESİ GEREK"

Soma’ya yaptığı yardımın basında yer alması ile ilgili olarak ise Volkan, "2014 yılında Soma’da bu olay gerçekleştiğinde, o zaman yapmış olduğumuz destek ve yardımlar şu an gündeme geldi. Açıkçası şaşırıyorum. Ama artık neyin ne olduğu, Türkiye’de her şey biliniyor. Topladığımız parayı tamamen Soma’ya yardım amaçlı gönderdik. Oradaki insanlara birazcık destek olabildiysek, ne mutlu bize. Bu haberlerin böyle gündeme gelmesi tabii ki beni çok rahatsız ediyor. Çünkü yapılan yardımın da bilinmemesi gerek. Bunlar bilinsin ve insanlara hoş görünmek adına yapmıyoruz bunları" diye konuştu.