Spor Toto Süper Lig'e çıkan Antalyaspor'da basın sözcüsü Hasan Ali Ceylan, "Fenerbahçe'de forma giyen Pierre Webo'yla ilgileniyoruz ve menajeriyle de görüşme halindeyiz. Webo da Antalyaspor'a gelmekte ısrarlı oyunculardan" dedi.

Süper Lig'e yükselmenin coşkusunu doyasıya yaşayan Antalyaspor'da gözler yapılacak transferlere çevrildi. Teknik direktör Yusuf şimşek'in yönetim kuruluna verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan kırmızı-beyazlılarda ilk hedef Türkiye ligini tanıyan yerli ya da yabancı bir forveti takıma katmak. Menajerler aracılığıyla Antalyaspor yönetimine sunulan dünya çapındaki forvet oyuncuları olan Samuel Eto'o, Ronaldinho gibi isimler kırmızı-beyazlı yöneticiler tarafından maliyetleri nedeniyle veto edildi. Antalyaspor yönetimini Fenerbahçe forması giyen Kamerunlu futbolcu Pierre Webo'nun menajeri ve kulübüyle de görüşmelere başladı.

"TRANSFERDE HOCANIN VERDİĞİ RAPORA GÖRE HAREKET EDİYORUZ"

Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, transfer konusunda teknik direktör Yusuf şimşek'in verdiği rapora göre hareket ettiklerini söyledi. Ceylan, "Hocamızın bize verdiği listede ilk hedefimiz takıma yarar sağlayacak bir forvet oyuncusu transfer etmek istiyoruz. Bunu da Türkiye'de oynayan oyuncular arasından seçeceğiz. Forvet konusunda Türkiye ligini tanıyan forvet oyuncuları tercihimiz olacak. Transfer politikamızda önceliğimiz yabancı oyuncu transferini gerçekleştirmek. Menajerler aracılığıyla bize çok sayıda dünya çapında tanınan futbolcular önerildi. Antalyaspor Kulübü olarak menajerleri ve futbolcuyu mutlu edecek değiliz. Bizim takımımıza verim sağlayacak, profesyonel ama amatör ruhla mücadele edecek oyuncular transfer yapmak istiyoruz. Teknik heyetimizin bize sunduğu isimlerde ihtiyacımıza ve kulübümüze uygun isimleri transfer edeceğiz. Transfer süreci ince elenip sık dokunmalı ve acele edilmemeli" şeklinde konuştu.

"PİERRE WEBO İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Ceylan, menajerlerin kendilerine dünya çapında oyuncular önerdiğini dile getirerek, "Ama bizim önceliğimiz gerçek anlamda ihtiyacı olan oyuncuları transfer etmek. Samuel Eto'o, Ronaldinho gibi dünya çapındaki isimler menajerler aracılığıyla bize önerildi ama alacağımız oyuncular bütçemize uygun, bonservisi elinde olan ve takıma katkı sağlayacak olacak. Fenerbahçe'de forma giyen Pierre Webo'yla ilgileniyoruz ve menajeriyle de görüşme halindeyiz. Listemizde olan oyunculardan bir tanesi. Pierre Webo da Antalyaspor'a gelmekte ısrarlı oyunculardan" ifadelerini kullandı.

"LAMİNE DİARRA'YA CİDDİ TEKLİFLER VAR"

Şampiyon olan takımın oyuncularına tekliflerin de olduğunu ifade eden Ceylan, "Lamine Diarra'ya ciddi teklifler var. Kulübün menfaatleri doğrultusunda gelen teklifleri değerlendireceğiz. Diarra dışında birkaç tane de genç oyuncumuza da teklifler var ama biz onlarla yola devam etmek istiyoruz. Kadromuzda bulunan genç kiralık oyuncuları kadromuzda tutmaya devam edeceğiz. Bir de kaleci transferi düşünüyoruz" diye konuştu.