Kariyeri boyunca kaldırmadığı kupa kalmayan, hem kulüp hem de milli takım düzeyinde hep üst düzey maçlara çıkan Wesley Sneijder, belki de ilk kez bu kadar hedefsiz bir sezon geçiriyor. Galatasaray’da 3 yılda 2 lig şampiyonluğu yaşayan ve sürekli Avrupa arenasında boy gösteren Hollandalı yıldız, sarı-kırmızılı takımın kötü gidişatından fazlasıyla şikayetçi.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; daha önce menajeri aracılığıyla ‘UEFA’dan ceza gelirse ayrılırım’ resti çeken Sneijder, Mersin İdmanyurdu maçında hiç olmadığı kadar gergindi.      

HÜCUMDA YALNIZLAŞTI

Selçuk İnan ile frikik krizi yaşayıp, vuruşu arkadaşı yapınca kenara değişiklik işaret eden Sneijder’in bu isyanı sadece pozisyon gereği değil, sebebi son 1 aylık periyotta saklı. Öyle ki her maçı ağrıları içinde tamamlayan Sneijder, bunun ciddi şekilde rahatsızlığını yaşıyor; Galatasaray’ın üst üste aldığı kötü sonuçlarla birlikte lige havlu atmasını da kaldıramıyor.

Son olarak Burak Yılmaz’ın satılması, Sinan Gümüş’ün sakatlığıyla birlikte hücum bölgesinde yalnızlaşan, formsuz Umut Bulut’la anlaşamayan Wesley, işte tüm bunların patlamasını Mersin İdmanyurdu maçında yaşadı.