Galatasaray, Akhisar Belediyespor'da forma giyen Bilal Kısa'yı renklerine bağlamak üzere. Transferi teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da doğruladı.

Galatasaray'da transferde hareketli günler yaşanıyor. Kadrosunu geçmiş seneye göre daha da güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi için de iddialı bir ekip kurmak istiyor. Transfer çalışmalarına başlayan sarı-kırmızılı yönetim, ilk olarak Hamzaoğlu'nun ısrarla istediği Bilal Kısa ile prensipte anlaşmaya vardı. Hamzaoğlu, Bilal Kısa ile 1-2 gün içerisinde sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Akhisar Belediyesporlu 32 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki günlerde kendisini sarı-kırmızılı formaya bağlayan imzayı atması bekleniyor. Galatasaray'ın oyuncu için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyeceği belirtildi.

BİLAL KISA KİMDİR

Akhisar Belediyespor formasıyla bu sezon Süper Lig'de çıktığı 31 maçta 6 gol atıp, 8 asist yapan deneyimli oyuncu, Gekas'ın ardından takımın en golcü ismi oldu. Kariyerinde Fenerbahçe, İzmirspor, Malatyaspor, Ankaraspor, Ankaragücü, Karşıyaka, Karabükspor gibi takımlarda forma giyen başarılı oyuncu, en verimli yıllarından birini geçtiğimiz sezon yaşadı. Gekas ile olan uyumu ve yaptığı asistler ile takımı sırtlayan oyuncuların başında geldi. Milli takım formasıyla da 8 karşılaşmaya çıkan Kısa, 2 de gole imzasını attı.