Havadis Spor'dan Coşkun Kutay'ın haberine göre, Süper Lig’in Girne bölgesi takımlarından Merit Alsancak Yeşilova, pazar günü Gençlik Gücü ile oynayacakları karşılaşmayla ilgili hazırlıklarını, Teknik Direktör Erdinç Akyulaf nezaretinde, Antrenör Gökhan Güvensoy ve Emre Ersoy’un, Mustafa Hidayet Çağlar Stadı’nda dün yaptırdığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Erdinç Akyulaf çalışma sonrasında Havadis’e konuştu.

 “Final vuruşlarındaki yetersizlik”

Geçtiğimiz hafta evlerinde konuk ettikleri GAÜ Çetinkaya karşısında; iyi futbol oynamalarına, iyi mücadele etmelerine ve gol pozisyonları da bulmalarına rağmen,  oyunun başında yedikleri penaltı golüne, final vuruşlarındaki yetersizlikleri nedeniyle karşılık veremediklerine dikkat çeken Erdinç Akyulaf, “Bu suretle iki hafta üst üste kaybetmiş olduk. Ancak, hayat devam ediyor. Şimdi, GAÜ Çetinkaya karşılaşmasını unutup, oynayacağımız Gençlik Gücü maçına odaklanmış bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

 “Kazanmak istiyoruz”

“Gençlik Gücü Süper Lig’in; çok koşan, üst düzey mücadele eden ve iyi futbol oynayan takımlarından birisi” diyerek sözlerini sürdüren Akyulaf  “Biz de, bunun bilinci içerisinde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca ilk devreyi, mümkün olan en üst sırada tamamlayabilmek için, her karşılaşmayı olduğu gibi, Gençlik Gücü maçını da kazanmak istiyoruz. Ve bunu sağlamak için de, elimizden gelen her türlü gayreti sarf edeceğiz” dedi.

 “Hak eden kazansın”

Erdinç Akyulaf, zor geçmesini beklediği Gençlik Gücü-Merit Alsancak Yeşilova karşılaşmasının, Fair-Play çerçevesinde oynanmasını ve hak edenin kazanmasını temenni ettiğini belirtti.