Yalova’da Kolpar Müzik Prodüksiyon’un sahibi Ahmet Kolpar’ın prodüktörlüğünü yaptığı marşı sanatçı Volkan Koşar seslendirecek, Marşın koro kısmına Yalovalı yerel sanatçılar destek verecek. Marş, tamamlandıktan sonra Vodafone Arena’da seslendirilebilmesi için Beşiktaş Spor Kulübü yönetimine sunulacak.

2008 yılında da Beşiktaş için ‘Kara Kartalım’ isimli marşı yazdığını anlatan Binali Karataş, Beşiktaş Kulübü’nün marş envanterine bir tane daha marş eklemekten büyük mutluluk duyacağını söyledi. Karataş, şöyle dedi:

"Beşiktaş her şampiyon olduğu dönemde içime bir ilham geliyor. Bu sene de şampiyon olacağını düşündüğüm için yeni bir marş yapma ihtiyacını hissettim. Bu marşı Kolpar Müzik ile Yalovalı sanatçıların desteğiyle yaptık. Başardık. Yine ünlü bir sanatçımızı, Volkan Koşar’ı buraya davet ettik. Sağ olsun geldi ve marşı okudu. Kendisi de iyi bir Beşiktaşlı. Bu marşın da çok tutacağını düşünüyorum. Beşiktaşlılar bildiğiniz gibi biraz efkârlıdır. Biz de onunla yatıp onunla kalktığımız için artık rüyamda mı yazıyorum bilmiyorum. Yürürken, koşarken, yaşarken sürekli Beşiktaş marşını düşünerek, Beşiktaşlıları düşünerek yazdım. Onların çilesini düşünerek yazdım. Umarım beğenirler. Sanatçımız da çok duygulu okudu. Marşın ismini henüz koymadık ama ‘Kalemler seni yazmış duvarlara’ olarak koymayı düşünüyorum. Taraftarlar en iyi ismi koyacaktır."

Prodüktör Ahmet Kolpar ise, “Binali ağabey, bu sene erken geldi ve 'bir marş hazırladım' dedi. Parçayı dinledim ve hoşuma gitti. Bir hafta düzenleme aşamasına girdik. Parça marş olduğu için insanların kulağında kalıcı melodilere ağırlık verdik. Nefesleri ağırlıklı tuttuk. Davul kompozisyonumuz da çok iyi oldu. Parça bittikten sonra aklımda bir isim vardı. Geçen sene albümünü yaptığım Volkan Koşar’ı aradım. O da Beşiktaşlı. Sağ olsun bizi kırmadı geldi ve okudu. Çok güzel bir performans sergiledi. Bundan sonra parçanın mix ve edit aşaması kaldı. Hafta sonu maça yetiştirmek istiyoruz. İçimize sinerek yaptığımız bir çalışma oldu. Parça ısmarlama olmadı. Güzel ve samimi duygularla yazılmış. Biz de seve seve aranjesini yaptık. Bu hafta ve bu haftadan sonra stadyum ‘Kalemler Seni Yazmş’ı kasıp kavuracak."

Marşta yapılacak son düzenlemelerin ardından şarkının orijinal halinin Beşiktaş Spor Kulübü’ne sunulacağı bildirildi. 

İşte marşın dizeleri: 

Ben seni çok sevdim Beşiktaş’ım, 

Vuruldum siyahına, tutuldum beyazına. 

İstemem dünyaları verseler, değişmem sana 

Bizimkisi kara sevda 

Kalemler seni yazmış duvarlara, 

Şampiyon duvarlara. 

Al Beşiktaşlı bayrağını çık sokaklara, 

Siyah beyaz sevgi dolsun taşsın 

Dayansın sınırlara. 

Beşiktaş Beşiktaş çarpan kalp kafeste durur mu? 

Kan damarda durur mu? 

Yüz değil bin yıl geçse bu sevda sorulur mu? 

Sevdamız sorulur mu?