Sport Bible’a röportaj veren İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic, birlikte forma giydiği oyuncular arasından Adriano’yu ayrı bir yere koyduğunu dile getirdi.

Ajax, Juventus, Barcelona, Milan, Inter, PSG ve Manchester United gibi Avrupa’nın en önemli kulüplerinde forma giyen 35 yaşındaki futbolcu, Inter’de oynadığı dönemdeki partneri Adriano hakkında açıklamalar yaptı.

Inter’e transfer olduğunda onunla forma giymeyi çok istediğini söyleyen Zlatan, “Büyük şampiyonlarla oynadım. Bunlar içinde Adriano’yu unutamam. Inter’e geldiğimde ilk iş olarak başkana ‘Onun kalmasını talep ediyorum çünkü bu oyuncuyla oynamak istiyorum’ dedim” ifadelerini kullandı.

Adriano’nun çok güçlü bir oyuncu olduğunu söyleyen Ibrahimovic, “Çünkü o bir hayvandı. Her açıdan şut çekebilirdi. Kimse onu durduramaz, ayağından topu alamazdı. O saf bir hayvandı. Ama bu çok kısa sürdü” dedi.

Brezilyalı futbolcunun kısa süren başarılı kariyeri hakkında konuşan tecrübeli yıldız, “Neden kısa sürdü bilmiyorum. Sizin yaptığınız şeyler yüzde 50 mental durumla alakalıdır. Eğer kafanızda bunu halledemiyorsanız çok zor. Onun durumu da böyle bir şeydi. Onunla oynadığım için mutluyum. Kısa sürmesi çok üzücü bir durum” şeklinde konuştu.