Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılacak olan A Milli Takımımız, İsveç ve Avusturya ile Mart ayında hazırlık maçları oynayacak. Ay-yıldızlı ekibimiz, İsveç’le 24 Mart’ta Antalya’da, Avusturya ile 29 Mart’ta deplasmanda karşılaşacak.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; geçtiğimiz yaz döneminde ismi uzun süre Galatasaray’la anılan İsveç’in dünyaca ünlü golcüsü Zlatan Ibrahimovic, Antalya’da oynanacak özel maçta Ay-Yıldızlı ekibimize karşı forma giyecek. PSG’nin kaptanı Ibrahimovic’in yanı sıra Trabzonsporlu Erkan Zengin, Beşiktaşlı Alexander Milosevic ve Kasımpaşa’nın deneyimli kalecisi Andreas Isaksson da kadroya çağrılmaları halinde karşılaşmada görev yapacak.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, EURO 2016'ya katılacak İsveç ve Avusturya ile karşılaşmayı özel olarak istediği ve bu ülkelerle gerekli anlaşmaların yapıldığı öğrenildi.

A Milli Takımımız geçtiğimiz ay oynadığı özel maçlarda Katar’ı deplasmanda 2-1 yenerken, Yunanistan’la İstanbul’da golsüz berabere kalmıştı.