Havadis Spor'dan Tonguç Kotak'ın haberine göre, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından 3. Lige Terfi Ligine şampiyon olarak çıkan ANKA’da takım yöneticisi Ahmet Aknar, Havadis’e açıklamalarda bulundu.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından 3. Lige çıkacak takımları belirlemek için 13/15 Temmuz 2018 tarihleri arasında Kastamonu da düzenlenen Terfi Ligi Müsabakalarında 32 erkek takımı arasında mücadele eden Ankaspor Derneği büyük bir başarıya imza attı.

Zorlu rakipleri yendik

Aknar, “Terfi maçlarında sporcularım başarılı maçlar çıkardılar. Zorlu rakiplerle oynadık. Eskişehir ASP takımını yendikten sonra önümüz açıldı. Yarı finalde Ankara’dan gelen turnuvanın favorilerinden Rusya ve Gürcistan milli takım forması giymiş Paata Pirtskhalava’nın da oynadığı Hazer Spor ile oynayıp 3-1 kazandık ve yine favorilerden DSİ İstanbul ile final oynamaya hak kazandık.

Zorlu bir final maçının ardından 3-1 galip gelerek turnuvadaki favorilerin önüne geçerek şampiyonluğu elde ettik. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç’un Müsabakaları ilk gün yerinde izleyip takımımıza iyi dileklerde bulunması bizi çok mutlu etti.” dedi.

Oyuncularımı kutlarım

ANKA takım yöneticisi Ahmet Aknar, “Sporcularım Vehbi Zeki Serter, Güzey Aknar ve Tunç Güneralp a, Antrenör Sporcum İbrahim Pekdoğan’a gösterdikleri üstün gayret, yüksek performans ve elde ettikleri en güzel başarı için çok teşekkür ederim. Türkiye’nin güçlü takımları arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni temsil edip bu başarıyı elde ettiğimiz için çok gururluyum.

Bize bu imkanı sağlayan Anka Spor Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve Başkan Mulla Gül’e ve bizleri destekleyenlere çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Başkan mutlu

Anka Spor Derneği Başkanı Mulla Gül ise şöyle konuştu:

“Yeni kurulan derneğimizin kısa sürede elde ettiği bu büyük başarı bizi çok mutlu etti. Başarının mimarları olan sporcu, antrenör ve sportif direktörümüzü kutlarım. Bu müsabakalara katılmamız için bize destek veren herkese çok teşekkür ederiz. Takımımızın Türkiye 3. Liginde de başarılı olacağına inanıyorum.”