Üzerindeki çizikleri kendi kendine onaran kılıflarıyla tanınan Innerexile'ın yeni ekran koruyucusu, eskisinden de hızlı. Firmanın iPhone 6S ve iPhone 6S Plus için sunduğu ekran filmleri, üzerindeki derin olmayan çizikleri 1 saniyede kapatıyor.

Çizikler 1 saniyede kapandığından bu anı görebilmek için gele dikkatle izlemeniz gerekiyor. Koruyucu, şu şekilde çalışıyor: Filmin üzerinde bulunan, yapışkan bir sıvıdan oluşan mikrokapsüller, yüzey hasar gördüğünde boşlukları dolduruyor. Böylece yüzeyin üzerindeki çizikler hızla kapanmış oluyor.

Innerexile'ın yeni 0,2 mm kalınlığındaki ekran koruyucuları, iPhone 6S ve iPhone 6S Plus için sunuluyor. Koruyucular, 2kg'a kadar pirinç fırça darbelerine dayanabildiği için önceki sürümünden iki kat daha güçlü. Ürün, LG G Flex 2'nin arka kapağına göreyse en az dört kat daha dayanıklı.

iPhone 6S'e yönelik ekran koruyucusu, Amazon'da 23,99 dolara satılıyor. iPhone 6S Plus'a özel koruyucu için bundan iki dolar fazlasını ödemeniz gerekiyor. Koruyucular, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ı da destekliyor.