Artık etrafımızda o kadar dekorasyon mağazaları açıldı ki buralardan kendi tarzınıza uygun objeler bulabilir ve evinize fazla para harcamadan küçük dokunuşlar ile büyük değişikler yaratacak imzalar atabilirsiniz.

 Kendi yaratıcı gücünüzü ortaya çıkartabilir ve bir deniz dalgasını evinizin duvarında görebilir, isterseniz çıplak ayaklarınızla sahilde gezebilirisiniz. Çünkü artık bu kadar kolay ki yeni çıkan 3 boyutlu duvar kağıtları sizleri farklı hayal dünyasına götürebilir ve sizlerde farklı dünyalara imzalar atarak yeni ufuklar açabilirsiniz. Romantik bir ortam yaratabilir ve ufak bir mumla bile odalarınızda değişik tarzda dekorasyon yaratabiliriniz. İçinizdeki heyecanı keşfedin ve sizde kendi dünyanızı yaratın.

Evinizde isterseniz uzman bir yardım alabilir ve onların görüşleri doğrultusunda ve evinize yeniden hayat verebilirsiniz. Uzman bir ekip ve sizlerin fikirleri ile evinizde oluşacak değişikliği görebilir ve yeni yaşam merkezinizde sizlerde çok rahat edebilirisiniz. İnsanlar artık yeni arayış içinde ve har zaman daha güzelini istedikleri için aynı durum sizlerin evleri içinde geçerli ve yaşam alanları her gün daha güzel ve eğlenceli bir hale gelebiliyor. Rahat etmek insanoğlunun her zaman doğasında olan bir dürtüdür ve yenilik peşinde koşarak teknolojiye ayak uydurabilirisiniz.

Dekorasyon dünyası değiştikçe sizlerin fikirleri de her zaman değişiyor ve hep yenilik peşinde koşmak istiyorsunuz. Ama sizlerde bizler gibi klasik tarz merakınız varsa izlere birkaç ipucu ile yardımcı olmak ve klasik ile çağdaş dizaynı nasıl yakalarsınız onu anlatmak istiyoruz. Sizlerde sıkıldığınız kaslık modelleri her zaman daha yenilikçi yapabilir ve ortamınız daha rahat ve sıcak bir hale döndürebilirisiniz.

Sizler ama ben yinede klasik tarz merakımdan vazgeçmem diyorsanız sorun yok sizler sizlere sadece ufak dokunuşlar ile neler yapabileceğiniz gösterecek ve daha güzel bir ortam yaratmanıza yardımcı olacağız. Aslında klasik hiçbir zaman modasını kaybetmeyen bir dizayn şeklidir ama yinede ufak dokunuşlarla daha güzel hali gelebilir ve sizlerinde göz dünyanınız ve evinizin havası bir anda değişebilecektir.

Eviniz geniş ve büyükse bu yılın modası olan geniş koltuk takımların tercih edebilir ve kumaş olarak da rahat ağır olduğunu düşündüğümüz mor ve morun renklerin terci edebilirisiniz. Duvarda daha açık renkler ve yine perde olarak daha klasik tül perdeleri tercih ederek odayı bütünleyebilirisiniz. Evlerin vazgeçilmezi olan sehpalarda her zaman koltuklarınıza uydurun ve bu yılın modası olan aslan ayak denen modelleri tercih edin. Halıda yine açık renk olan tercih edin ve renklerin birbirine karışmasını engelleyin. Duvarlarda her zaman sizlerin yansıtacak olan bir tablo olması duvara çok şık bir hava katacaktır.

Ayzun.com