iPhone 7'den gelen sızıntılar, bir yandan telefon hakkındaki bilgilerimizi artırırken, fotoğraflar aralarındaki çelişkiler nedeniyle bir yandan kafamızı karıştırıyor. NoWhereElse.fr'nin sızdırdığı son görüntüde iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın yanında bir iPhone 7 Pro da görünüyor.

Her sızıntı için geçerli olan kural, burada da geçerli: Bu görüntüler gerçek iPhone 7modellerini yansıtmıyor olabilir. Sızan fotoğrafta iPhone 7 Pro, çift kamerası ve smart connector portuyla öne çıkıyor. Pro'nun sahip olduğu diğer özellikler arasında 256GB'lık depolama alanı bulunuyor.

Bu görüntü, bazı iPhone sızıntılarında çift kameradan bahsedilirken, bazılarında neden tek kameranın gösterildiğini açıklıyor olabilir. Telefonların arkasındaki "S" işareti, dikkat çeken bir başka detay. iPhone 6S ve iPhone SE ile yeni tanıştığımızdan, içerisinde "S" harfi olan bir iPhone, garip bir tercih gibi görünüyor. Tabi, bu kasalardaki "S" harfinin bir önemi olmayabilir ve yerinde telefonların final sürümlerinde gerçekmodel isimleri yazabilir.