İPad kullanıcılarının dört gözle beklediği modellerde tasarım değişikliği kararı alındı. Yeni çıkacak olan iPad modellerin nasıl olacağını merak eden kişiler sabırsızlıkla çıkış tarihini bekliyor. Yeni tasarımda bir çok özelliklerin geleceği ve hoparlör kısmının daha iyi olacağı açıklandı. Çinli internet sitesinden yapılan açıklamaya göre iPad için yapılan tasarım değişikliği beklemeye değecek cinste.

Bu çizim büyük olasılıkla 3. parti kılıf üreticisinden geldi. Çünkü Çinli 1688 sitesinde görüldüğü gibi iPad Air 3'ün tasarımına dayalı kılıflar üretilmeye başlandı. Bu gelişme yine Nowhereelse.fr sitesi tarafından ortaya çıkarıldı.

Kılıfa göz atacak olursak alt ve üst taraftaki hoparlör boşlukları göze çarpıyor. Ayrıca kamera boşluğu da LED flaş yüzünden biraz daha büyük yapılmış. Sol tarafta da ufak bir boşluk daha var, burası Smart Connector yuvası olabilir. Smart Connector ile iPad Pro'ya klavye gibi aksesuarlar takılabiliyor. Ancak tasarım çizimlerinde ise Smart Connector yoktu. Ses düğmeleri, güç düğmesi gibi kısımlar iPad Air 2'le aynı görünüyor.

iPad Air 3'te 4K çözünürlüğünde ekran olabilir. Son dedikodular böyleydi. Yeni nesil iPad'in Apple Watch bantları ve iPhone 5se ile birlikte mart ayındaki etkinlikte tanıtılması bekleniyor.