Apple'ın tanıttığı son iPhone modelleri iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, pek çok eleştiriye mağruz kaldı. Son olarak Çin'deki bir kullanıcının bükülen, kırılan ve kullanıcısının bacağını yakan iPhone 6, çok fazla konuşulmuştu. Bugün ise iPhone 6'nın yeni bir sorunu daha ortaya çıktı. 

Kullanıcıların belirttiğine göre iPhone 6'nın arka üst ve alt kısımlarında yer alan beyaz çizgilerin renkleri değişiyor. Kullanıcılar, iPhone 6'larını renkli kıyafetlerinin ceplerine koyduklarında, iPhone 6'nın arka kısmındaki beyaz çizgilerin, kıyafetlerinin rengini aldığını ve çizgilerin renginin değiştiğini belirttiler.

Konu henüz yeni gündeme geldiği için Apple tarafından açıklama gelmedi. Ancak büyük bir kitleyi şaşırtan sorun konusunda, Apple'ın açıklama yapması ve sorun için bir çözüm üretmesi gerekiyor. Sorunu nasıl çözebiliriz? Çizgilerin renk değiştirme sorunu çözmek için sadece çizgileri kapatan bir kılıf kullanmak yeterli olsa da, Apple'ın konu hakkında bir açıklama yapmasını ve soruna kalıcı bir çözüm üretilmesini bekliyoruz.