İstanbul Fuar Merkez'inde düzenlenen ISAF Güvenlik Fuarında, dünyanın ilk süper AHD teknolojisine sahip olma özelliğini taşıyan güvenlik kamerası da tanıtıldı.

17 Eylül'de başlayan ve 20 Eylül'e kadar İstanbul Fuar Merkez'inde devam edecek olan, ISAF Güvenlik Fuar'ında, farklı özellikleriyle kameralar, alarm sistemleri, çitler, kapı, kasa, kilit, güvenlik camı, demir parmaklık, kepenk sistemleri gibi ürünlerin yanı sıra sistem, uygulama, yazılım, yapı elektroniği ürünleri ve bina otomasyon sistemleri sergileniyor. Özellikle güvenlik kameraları hırsızları pişman edecek özellikteler. Türkiye'nin lider teknoloji firmalarından Next&Nextstar, NextCAM Süper AHD güvenlik kamerası, 5 MegaPiksel Real Time IP kamera, SpotCAM ve C1 gibi ürünleri ile dikkat çekiyor. İleri teknoloji ile üretilen güvenlik kamera sistemleri ile daha net ve daha keskin görüntüler alınabiliyor.

SÜPER AHD KAMERA BİR İLK

Dünyanın ilk süper AHD teknolojisine sahip olma özelliğini taşıyan kamera, aynı zamanda Türkiye pazarına iddialı girmeyi hedefliyor. Nextstar Elektronik tarafından 6 ay süren AR-GE çalışmaları sonrası üretimi gerçekleşen NextCAM süper AHD teknolojisi ile, izlenen görüntüde ve kayıtta HD görüntü kalitesinden daha keskin ve net görüntüler elde edilebiliyor.

NextCAM satış yöneticisi Şerif Bilgi, "Bu yıl fuar'a 9'uncu kez katılıyoruz. Biz güvenlik sistemleri sektöründe 9 yıl faaliyet göstermekteyiz. Fuara her dönem olduğu gibi Next&Nextstar markası altında üretilen ürünleri getirdik. Bu yeni markamız NextCAM'ın ilk ISAF fuarı. Burada yeni ürünlerimizi sergiliyoruz. Türkiye'de başka firmada bulunmayan Süper AHD dediğimiz bir ürünümüz var onu burada daha fazla ön plana çıkarmayı istiyoruz. Bunun dışında 5 MegaPiksel Real Time IP kameralar mevcut. Piyasada yüksek çözünürlüklü ürünler vardır ama gerçek zamanlı olarak yok. Bizim farkımız bu şekilde ortaya çıkıyor. Süper AHD kameralar en az 1.4 MegaPiksel görüntü çözünürlüğüne ve 3 MegaPiksel optik lense sahip. Aynı zamanda IR led ve süper flux led'in beraber kullanılmasıyla elde edilmiş bir ürün. Bu tür kameralarda ışık şiddeti çok düşük olmadığı sürece renkli görüntü almaya devam edebilir" şeklinde bilgi verdi.

İŞ YERLERİ CEPTEN İZLENEBİLİYOR

Dünyanın önemli teknoloji firmalarından Cnet ise Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra bu yıl ilk defa ürünlerini fuarda ziyaretçileriyle buluşturdu. CNet Türkiye Bölge Satış Yöneticisi İlhan Aşa, "İki adet yeni çıkan ürünümüz var. Birisi SpotCam ve C1 adında Wifi Extender ürünümüz mevcut. SpotCam ürünümüz direk Cloud kayıt yapan ve Wifi bağlantısı olan bir cihaz. Kolay kurulum yapılabilen cihaz 720p HD kayıt yapabiliyor. Dünyanın her yerinden mobil üzerinden erişim sağlanabilir. Bu şekilde istenilen konum cepten yada bilgisayardan izlenebilir. Yedeklemeyi Cloud'da yapıyor. 24 saatlik bir yedeklemeyi biz kulllanıcılara ücresiz olarak sağlıyoruz. Bunun üzerinde kayıt yapmak isteyen kullanıcılar ödeme yaparak, 3 günlük, 3 aylık yada 6 aylık bir erişime sahip olabiliyor. Diğer ürünümüz C1 Wifi Extender ise kolay kurulumu olan, çok kısa sürede Wifi şifresini girerek konumlandırdığımız bir ürün. Dokunmatik ekranlı ve dünya piyasasında ilk diyebiliriz. Kullanılmadığı zaman ve ekran koruyucusuna geçerken masa saati olarak da kullanılabilir" dedi.

Dünyanın ilk süper AHD kamerası

Dünyanın ilk süper AHD kamerası

Dünyanın ilk süper AHD kamerası