General Adaptive Apps tarafından geliştirilen, iOS ve Android platformlarında bir fenomen haline gelen aa oyununun hilesi bulundu.

Oyunda zorlaşarak ilerleyen bölümleri geçmek için akıllı telefonundan ayrılamayan bir Türk kullanıcı, 84. bölüm için ilginç bir çözüm geliştirdi.

DEKUPAJLI ÇÖZÜM

Daha çok mobilyacıların kullandığı ahşap kesme makinası olan dekupajı kullanarak bölümü geçmeyi hedefleyen kullanıcı, bu yöntemle ilk denemesinde başarılı olamasa da birkaç denemede başarı sağlıyor.

OYUN NASIL OYNANIYOR?

Oyun bir çember ve rakamlar üzerinden oynanıyor.Bu çember sürekli dönüyor ve siz dönen çembere uygun rakamları girmelisiniz. Bu tabiki söylendiği kadar kolay değil. Çemberin hızı ve sizin rakamları serbest bırakma anınızın bir saniyeler içinde olması gerekiyor.

aa oyununu ilk açtığınızda oldukça kolay olduğunu düşüneceğinize eminim. Zira tek yapmanız gereken dairesel hareket eden bir platforma elinizdeki sayıları sırayla yerleştirmek. Ancak oyunda ilerledikçe dönen platform iyice hızlanıyor ve daha fazla sayı yerleştirmek durumunda kalıyorsunuz. Sayıları yerleştirmek ise tam bir sorun. Çünkü sayıları platformdaki boşluğa denk getirmek için doğru zamanı kollamalı ve kesinlikle acele etmemelisiniz. Tereddüt etmeniz durumunda bölüme en baştan başlayacağınızı unutmayın.