05 Eylül 2014 Cuma 17:15
Facebook'un gizlilik ayarları değişti!
banner10

Facebook 'ta kullanıcıların en sık şikayet ettiği noktaların başında sürekli değişen gizlilik ayarları geliyor. Kullanıcılar çoğu zaman ayarlara girip detaylara boğulmak istemediğinden pek çoğu farkında olmadan içeriklerini istemedikleri insanlarla paylaşmak durumunda kalıyor.

Bu anlamda Facebook'a eklenen yeni bir özellik A'dan Z'ye tüm kullanıcıların işini bir hayli kolaylaştıracağa benziyor. Bir süredir üzerinde çalışılan bu özelliğe ulaşmak için öncelikle mesaj ve bildirim panelinin bulunduğu bölümdeki 'Kilit' tuşuna tıklayın.

1. Burada göreceğiniz dinozor logolu Gizlilik Ayarı Kontrolü'ne girin.

fft16_mf2405036.jpeg

2. Ardından Gönderilerin başlığı altında paylaştığınız içeriklerin kimlere ulaştığına bakabilirsiniz. Burada Arkadaşlar seçiliyse paylaştığınız her şey sadece arkadaş listenize gönderilir; ancak Herkes seçiliyse bu listenizde olmayanların da paylaşımlarınızı görebileceği anlamına gelir.

fft16_mf2405037.jpeg

3. Uygulamalarım kısmı altında ise Facebook'a yüklediğiniz uygulamaların arkadaş listenize olan erişim durumu hakkında bilgi veriliyor. Buradan da hangi uygulamanın kimlere ulaşmasını istediğinizi kolayca belirleyebiliyorsunuz.

fft16_mf2405038.jpeg

4. Son olarak Profilin kısmı altında da biyografiniz, ilişki durumunuz gibi sizi tanımlayan özel bilgilerinizin kimlerle paylaşılacağını tek tek ayarlayabiliyorsunuz. 

fft16_mf2405040.jpeg

Tüm bu değişiklikleri yaptıktan sonra Bitir! butonuna tıklamanız yeterli. İşlem tamam!

banner22
Son Güncelleme: 05.09.2014 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner5

banner31